Αριβαμπένε: «Η Ferrari δεν μπορεί να αποτύχει»

Πέτρος Πιτσίνης
Αριβαμπένε: «Η Ferrari δεν μπορεί να αποτύχει»
Το αφεντικό της ομάδας της Ferrari είπε ότι η τελευταία ευκαιρία της Ferrari είναι στην Ουγγαρία, με την επιτυχία να είναι μονόδρομος για εκείνους.

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του και τόνισε ότι η αποτυχία δεν είναι μια από τις επιλογές της Ferrari, για τον αγώνα της Ουγγαρίας. Αν η προσπάθειά τους δεν αποδώσει καρπούς στο Χανγκαρόρινγκ, τότε ίσως «πεθάνουν» οι όποιες ελπίδες τους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μετά την Ουγγαρία δεν μπορούμε να ¨παίζουμε¨ πια. Ύστερα από το συγκεκριμένο αγώνα, θα καταλάβουμε τι πιθανότητες έχουμε και πού βρισκόμαστε. Θεωρώ, ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε. Νωρίτερα στη σεζόν, είχαμε κάποια προβλήματα με τη μονάδα ισχύος, όμως πλέον, το ισχυρό μας σημείο είναι ο κινητήρας. Εκτός από το κομμάτι της αξιοπιστίας, θα πρέπει πια να επικεντρωθούμε και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα στην αεροδυναμική».

Επίσης, το αφεντικό της Ferrari δήλωσε ότι η ισχυρή παρουσία της Red Bull κάνει καλό στη Formula 1 και βοήθησε ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ανταγωνισμός, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ο στόχος τους δεν αλλάζει και συνεχίζει να είναι η Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!