Θα είναι όμορφα τα μονοθέσια του 2017;

Θα είναι όμορφα τα μονοθέσια του 2017;

Θα είναι όμορφα τα μονοθέσια του 2017;

Εκτός από της απόδοσης άλλα και του ήχου, οι ομάδες πρέπει να δώσουν την απαιτούμενη σημασία και στο βάψιμο των μονοθεσίων. Ο σχεδιαστής Τιμ Χολμς έχει μερικές εντυπωσιακές ιδέες...

Οι οπαδοί της F1 διαμαρτύρονται τα τελευταία χρόνια για τον απωθητικό ήχο των μονοθεσίων, την λανθασμένη και εκτός του πνεύματος των αγώνων εξοικονόμηση καυσίμων και τα παιχνίδια στρατηγικής που έχουν απομακρύνει το θέαμα και έχουν δίκιο. Βεβαίως ένα άλλο θέμα που έχει σχέση με το θέαμα είναι η όψη των μονοθεσίων. H επιλογή του Halo στα μονοθέσια του 2017 θα περιπλέξει τα πράγματα και θα κάνει την όψη των μοθεσίων ακόμα πιο περίεργη.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι αυστηροί κανόνες που επικρατούν στην F1, κάνουν τα αυτοκίνητα παρόμοια στην εμφάνιση, ενώ άλλοι έχουν μείνει απογοητευμένοι από τις liveries (το χαρακτηριστικό βάψιμο) αρκετών ομάδων με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της McLaren που μαύρη και άραχνη δεν ενθουσιάζει κανέναν πρώην οπαδό της.

Ο Τιμ Χόλμς, προγραμματιστής και σχεδιαστής αυτοκινήτων αλλά και θιασώτης της F1, κάθησε και έφτιαξε μερικά σχέδια για το πως θα είναι τα μονοθέσια των ομάδων το 2017. Για πολλούς μήνες, ο Τιμ ρωτούσε στο Twitter feed του τους φίλους του διάφορες ενδιαφέρουσες ιδέες, που τις οπτικοποίησε σε μερικά εντυπωσιακά σχέδια.

 

Best of internet