Πώς αφήνεις τους αστυνομικούς μπουκάλα! (video)

Πώς αφήνεις τους αστυνομικούς μπουκάλα! (video)

Πώς αφήνεις τους αστυνομικούς μπουκάλα! (video)

Με ένα καθαρόαιμο όχημα εκτός δρόμου έχεις σαφώς καλύτερα ατού απέναντι σε ένα συμβατικό περιπολικό της αστυνομίας. Αρκεί να βρίσκεσαι στην ύπαιθρο!

Τέτοιες σκηνές τις ξέρουμε και από το Grand Theft Auto. Η αστυνομία σε καταδιώκει και εσύ βγαίνεις με το αυτοκίνητό σου από την άσφαλτο και παίρνεις –στην κυριολεξία- τα βουνά. Στη Ρωσία αποδείχθηκε ωστόσο, ότι κάτι τέτοιο είναι πραγματικά εφικτό και στην πράξη και όχι μόνον στην κονσόλα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα βλέπουμε σε ερασιτεχνικό βίντεο, να καταδιώκει ένα περιπολικό της ρώσικης αστυνομίας ένα όχημα εκτός δρόμου UAZ-469. Όσο κινούνται τα δύο αυτοκίνητα στην άσφαλτο, μένει το περιπολικό κολλημένο πίσω από το τζιπ, που δεν μπορεί να ξεφύγει από τους διώκτες του. Μέχρι που κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός του οχήματος 4Χ4 στο χώμα, το περιπολικό τον ακολουθεί αρχικά, όμως μόλις δυσκολεύουν τα πράγματα και γίνεται απότομη η πλαγιά, αναγκάζεται να σταματήσει.

Να σημειώσουμε ότι τέτοιου είδους τζιπ θεωρούνται ιδιαίτερα σκληροτράχηλα εκτός δρόμου και ότι τα χρησιμοποιεί και ο ρώσικος στρατός. Τώρα κατάλαβε και η ρώσικη αστυνομία τους λόγους.

How to get away from Russian Police

Best of internet