Ποιος 17χρονος εντυπωσίασε στο Σίλβερστοουν;

Ποιος 17χρονος εντυπωσίασε στο Σίλβερστοουν;

Ποιος 17χρονος εντυπωσίασε στο Σίλβερστοουν;

Ο Ρώσος Νικίτα Μασέπιν έδειξε πολύ καλά στοιχεία και διέψευσε, όσους είχαν πιστέψει ότι βασιζόταν μόνον στα χρήματα του δισεκατομμυριούχου πατέρα του.

Όλοι κρυφογελούσαν, όταν κατέβηκε η Force India στο διήμερο των τελευταίων ενδιάμεσων δοκιμών του έτους με οδηγό…κάποιον Νικίτα Ντιμιτρίεβιτς Μασέπιν. Οι συνειρμοί ήταν αυτονόητοι, αφού κανένας δεν γνώριζε τον 17χρονο με το baby face, οπότε συμπέραναν ότι εξασφάλισε τη θέση χάρη στα τρία εκατομμύρια που πλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος πατέρας του στη Force India για τη συμμετοχή του στις δοκιμές.

Τελικά ο νεαρός τους διέψευσε με τις επιδόσεις του, οι οποίες προκάλεσαν έκπληξη τόσον την πρώτη, όσο και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα του Σίλβερστοουν. Την Τρίτη κατατάχθηκε ο Μασέπιν πέμπτος αφήνοντας πίσω του μεταξύ άλλων τους Σάινθ, Βερλάιν, Χαριάντο και τον Γκασλί που ανήκει στα ανερχόμενα αστέρια.

Την Τετάρτη επιβεβαίωσε ο Ρώσος, που ήρθε από το πουθενά, ότι δεν είναι κομήτης, αφού ανέβηκε μία θέση ψηλότερα και βελτίωσε τον χρόνο της προηγούμενης ημέρας κατά τρία δευτερόλεπτα. Τελικά πλασαρίστηκε τέταρτος πίσω από τον γερόλυκο Ραϊκόνεν και τους Γάλλους Οκόν και Γκασλί με Mercedes και Red Bull αντίστοιχα. Ωστόσο ήταν γρηγορότερος από τον Μπότας, τον Βαντόρν και τον Πάλμερ.

Best of internet