Λεκλέρκ: «Είχα στο μυαλό μου τον Μπιανκί»

Λεκλέρκ: «Είχα στο μυαλό μου τον Μπιανκί»

Λεκλέρκ: «Είχα στο μυαλό μου τον Μπιανκί»

Συγκλονίζει ο Σαρλς Λεκλέρκ, ο οποίος τόνισε ότι έχει στο μυαλό του τον Ζουλς Μπιανκί και τα όσα τον συμβούλευε, ώστε να μην κάνει λάθη.

Τον δικό του λόγο να θυμάται τον Ζουλς Μπιανκί έχει ο Σαρλς Λεκλέρκ. Οι δύο Γάλλοι συνυπήρξαν στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari (Ferrari Driver Academy), με τον πρώτο να δίνει συμβουλές στον δεύτερο και να του μαθαίνει να μην κάνει λάθη.

Ο Λεκλέρκ συμμετείχε στις δοκιμές του Σίλβερστοουν με τη Scuderia και τόνισε πως πάντα έχει στο μυαλό του τον συμπατριώτη του και τα όσα του έλεγε, ώστε να μην προβεί σε λάθη. «Τον ήξερα, όταν ήμουν πολύ, πολύ νέος. Με βοήθησε με τα περισσότερα πράγματα στους αγώνες. Τώρα είναι δύσκολο χωρίς αυτόν επειδή πάντα με βοηθούσε και μου λείπει η βοήθειά του.

Με συμβούλευε πολύ καλά στο παρελθόν και όλα τα σχόλια που μου έκανε τα κρατάω στο μυαλό μου και προσπαθώ να μην κάνω τα λάθη που μου είπε. Ο Ζουλς ήταν ένα από τα ταλέντα που θα ήταν παρόντα, αν δε γινόταν ό,τι έγινε. Όμως, είμαι αισιόδοξος ότι η ακαδημία οδηγών θα έχει κάποιον, ο οποίος θα τα καταφέρει στην πρώτη ομάδα», ανέφερε ο πιλότος της FDA.

Best of internet