Φέτελ: «Καμία δικαιολογία»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Καμία δικαιολογία»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έψαξε δικαιολογίες για την κακή εικόνα της Ferrari στο Σίλβερστοουν, όμως δήλωσε αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ferrari τη φετινή χρονιά, που δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή. Μπορεί να υπάρχει μία μικρή βελτίωση, μπορεί να έχει μειώσει τη διαφορά ελάχιστα, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας την έχουν αφήσει αρκετά πίσω, τη στιγμή που έχουν βελτιωθεί κι άλλες ομάδες, όπως η Red Bull.

Ωστόσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έψαξε δικαιολογίες για την κακή απόδοση της Scuderia και δήλωσε αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια. «Θέλουμε να κερδίζουμε, δε μ' ενδιαφέρει τι θα γίνεται πίσω μας.

Ήταν ένα δυνατό τριήμερο γι' αυτούς και όχι τόσο για μας. Είναι ο μοναδικός αγώνας τη φετινή χρονιά που από πλευράς ρυθμού δεν μπορούσαμε να παλέψουμε και να τους κερδίσουμε. Όμως, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε δύο εβδομάδες.

Αυτό δεν είναι δικαιολογία, είχαμε ένα κακό τριήμερο και πρέπει να σιγουρέψουμε ότι το δρομολογούμε, κάνουμε κινήσεις προς τα μπροστά και να καταλάβουμε γιατί παλεύουμε περισσότερο από τους υπόλοιπους. Γενικά όλοι βελτιώνονται, όπως κι εμείς, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ένα βήμα πίσω για μας από πλευράς ανταγωνιστικότητας, όχι απαραίτητα ένα μεγάλο βήμα για τους υπόλοιπους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!