Βρέθηκε βόμβα στο εργοστάσιο της VW!

Γιώργος Βαρίνος
Βρέθηκε βόμβα στο εργοστάσιο της VW!
Κατά τις εργασίες ανάπλασης του εργοστασίου της VW στο Βόλφσμπουργκ , βρέθηκε μια βόμβα που δεν είχε εκραγεί από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο! Ευτυχώς η 200 κιλών βόμβα δεν είχε πολύπλοκα ηλεκτρονικά και οι πυροτεχνουργοί την ανενεργοποίησαν εύκολα.

Το συνεργείο που εργαζόταν, κατά τις εργασίες ανάπλασης του εργοστασίου της Volkswagen στο Βόλφσμπουργκ , βρέθηκε εμπρός σε μια μεγάλη έκπληξη καθώς όσο έσκαβαν τόσο εμφανιζόταν ένα περίεργο μεγάλο, κυλινδρικό αντικείμενο! Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και τον στρατό της περιοχής και απομάκρυναν το προσωπικό, μέχρι οι πυροτεχνουργοί του στρατού, απενεργοποιήσουν και απομακρύνουν την βόμβα που χρονολογείται από την εποχή του 2ου ΠΠ. Σύμφωνα με την τοπική αυτοδιοίκηση του Βόλφσμπουργκ , οι εργάτες είχαν βρει τις προηγούμενες μέρες και άλλα περίεργα μεταλικά τμήματα στο σημείο των εργασιών.

Παρά την περίεργη ανακάλυψη οι εργασίες προχωρούν και περιλαμβάνουν, την αλλαγή της εξωτερικής μορφής του εργοστασίου που θα γίνει περισσότερο ειδυλλιακό, με κήπους, μικρές τεχνητές λίμνες, γέφυρες και μικρά φουτουριστικά κτίρια που θα φιλοξενούν διάφορες αυτόνομες υπηρεσίες του εργοστασίου. Η αλλαγή της εσωτερικής και εξωτερικής εμφάνισης των εργοστασίων αυτοκινήτου, είναι ένα trend που αποφορτίζει του εργαζόμενους, δημιουργεί μια οικογενειακή ατμόσφαιρα μιας «φιλικής» πόλης και αυξάνει την παραγωγικότητα.

Αυτή είναι η μορφή του εργοστασίου της VW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!