Μοναδική εμπειρία οδήγησης με το νέο Tiguan

Μοναδική εμπειρία οδήγησης με το νέο Tiguan

Μοναδική εμπειρία οδήγησης με το νέο Tiguan

Το νέο Tiguan είναι στις εκθέσεις της Volkswagen και η Kosmocar δίνει την ευκαιρία στον κόσμο για μία μοναδική εμπειρία οδήγησς μέσω του «Tiguan Test Drive Experience».

Τη δυνατότητα να απολαύσουν μία μοναδική εμπειρία οδήγησης με το νέο Tiguan θα έχουν οι φανατικοί της Volkswagen και του εν λόγω μοντέλου. Αυτό βρίσκεται, πλέον, στις εκθέσεις και το κοινό θα έχει αυτή την ευκαιρία μέσω του «Tiguan Test Drive Experience», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 23 Ιουλίου, όπως ενημέρωσε η Kosmocar.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Kosmocar

Θέμα: «Tiguan Test Drive Experience»

Το Νέο Tiguan έφτασε στις εκθέσεις Volkswagen και η Kosmocar διοργανώνει το “Tiguan Test Drive Experience”, προσκαλώντας το κοινό σε μια μοναδική εμπειρία οδήγησης - και όχι μόνο!

Μέσα από το “Tiguan Test Drive Experience”, το οποίο πραγματοποιείται σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Kosmocar Volkswagen από 11 - 23 Ιουλίου, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το Νέο Tiguan και να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας με τα Tiguan VR Glasses και να διαμορφώσουν το δικό τους Tiguan.

Έτσι, το κοινό του “Tiguan Test Drive Experience” έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία 360ο εμπειρία και να οδηγήσει το μέλλον… σήμερα με το Νέο Tiguan!

Best of internet