Ατύχημα σε δοκιμές για Σόρντο

Νίκος Τσιώκος
Ατύχημα σε δοκιμές για Σόρντο
Ατύχημα είχε ο Ντάνι Σόρντο στις δοκιμές της Hyundai ενόψει του Ράλι Φινλανδίας, όπου αναμένεται να είναι κανονικά παρών.

Στη Φινλανδία βρέθηκε ο Ντάνι Σόρντο για να κάνει δοκιμές με τη Hyundai ενόψει του προσεχούς Ράλι που θα γίνει εκεί στα τέλη του Ιουλίου. Ο Ισπανός είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο σπόνδυλο.

Ωστόσο, αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα, αν και για να είναι αυτό οριστικό, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τη νοτιοκορεάτικη ομάδα. «Είχαμε μία δυνατή έξοδο στις δοκιμές στη Φινλανδία. Μία σπασμένη ανάρτηση έστριψε το αυτοκίνητο τελείως δεξιά. Έχω μόνο έναν σπασμένο σπόνδυλο και τίποτα πιο σοβαρό.

Πονάω αρκετά στη μέση, θα πάω σπίτι για πλήρη ξεκούραση, ώστε να είμαι στη Φινλανδία», είπε ο Σόρντο για το ατύχημα. Τέλος, να τονίσουμε ότι το κατεστραμμένο αυτοκίνητο του Σόρντο μεταφέρθηκε πίσω στο Αλζενάου της Γερμανίας, όπου έχει τη βάση της η Hyundai, με εκπρόσωπο της ομάδας να επιβεβαιώνει ότι δε θα γίνουν άλλες δοκιμές μέχρι να γίνει ανάλυση στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!