Μπάτον: «Δεν έχω ιδέα για το μέλλον»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Δεν έχω ιδέα για το μέλλον»
Ο Τζένσον Μπάτον τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με το μέλλον του και πως έχει ξεκαθαριστεί ότι συζητήσεις θα υπάρξουν από τον Σεπτέμβριο.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζένσον Μπάτον παραδέχτηκε ότι έχει κι άλλες επιλογές για το μέλλον του, πέρα από την ανανέωση με τη McLaren, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή στη Williams. Ωστόσο, τώρα ο Βρετανός τόνισε ότι δεν έχει ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι και πως δε γνωρίζει κανείς.

«Είναι όλα θεωρίες επειδή κανείς δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Η ομάδα έχει ήδη πει ότι δε θα συζητήσουμε κάτι μέχρι τον Σεπτέμβριο. Θα δούμε τότε. Προς το παρόν προσπαθώ να απολαμβάνω τους αγώνες και ελπίζω η Ουγγαρία να είναι καλύτερη και να παλέψουμε για μερικούς βαθμούς», ήταν τα λόγια του στην Daily Mail.

Άλλωστε, και ο Ερίκ Μπουγιέ ξεκαθάρισε ότι από τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθούν με το οδηγικό δίδυμο στην ομάδα του Γουόκινγκ, τη στιγμή που είναι σίγουρος ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο και δε σκοπεύει να το λύσει. Πάντως, ό,τι και να ισχύει, όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη McLaren, τόσο θα πληθαίνουν οι φήμες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!