Μπάτον: «Δεν έχω ιδέα για το μέλλον»

Ο Τζένσον Μπάτον τόνισε ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με το μέλλον του και πως έχει ξεκαθαριστεί ότι συζητήσεις θα υπάρξουν από τον Σεπτέμβριο.

Μπάτον: «Δεν έχω ιδέα για το μέλλον»
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Τζένσον Μπάτον παραδέχτηκε ότι έχει κι άλλες επιλογές για το μέλλον του, πέρα από την ανανέωση με τη McLaren, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιστροφή στη Williams. Ωστόσο, τώρα ο Βρετανός τόνισε ότι δεν έχει ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι και πως δε γνωρίζει κανείς.

«Είναι όλα θεωρίες επειδή κανείς δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Η ομάδα έχει ήδη πει ότι δε θα συζητήσουμε κάτι μέχρι τον Σεπτέμβριο. Θα δούμε τότε. Προς το παρόν προσπαθώ να απολαμβάνω τους αγώνες και ελπίζω η Ουγγαρία να είναι καλύτερη και να παλέψουμε για μερικούς βαθμούς», ήταν τα λόγια του στην Daily Mail.

Άλλωστε, και ο Ερίκ Μπουγιέ ξεκαθάρισε ότι από τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθούν με το οδηγικό δίδυμο στην ομάδα του Γουόκινγκ, τη στιγμή που είναι σίγουρος ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο και δε σκοπεύει να το λύσει. Πάντως, ό,τι και να ισχύει, όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη McLaren, τόσο θα πληθαίνουν οι φήμες.