Δίχως ποινή ο Μάγκουσεν

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ

Δίχως ποινή ο Μάγκουσεν

Δίχως ποινή ο Μάγκουσεν

Δίχως ποινή για τον Μάγκνουσεν, του οδηγού της Renault, για το συμβάν με τον Κβιατ, κατέληξε η έρευνα των αγωνοδικών του Βρετανικού GP.

Ο Κβιάτ, ο οδηγός της Toro Rosso, παραπονέθηκε πως ο Μάγκνουσεν τον μπλοκάρε επίτηδες κατά τη διάρκεια του γρήγορου γύρου του στο τέλος του Q2. Οι δύο οδηγοί μετά το πέρας των δοκιμαστικών,
κλήθηκαν από τους αγωνοδίκες για να δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις.

«Και οι δύο οδηγοί βρίσκονταν στον γρήγορο γύρο τους. Ο Κβιατ ήταν πιο γρήγορος αλλά ήταν αρκετά πιο πίσω από τον Μάγκνουσεν. Ωστόσο η Renault ήταν σημαντικά αργότερη της Toro Rosso και έτσι στην στροφή 15 (Stowe), ο οδηγός της Toro Rosso έφτασε την Renault παρ' όλο που επαναλλαμβάνουμε και τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονταν στον γρήγορο γύρο τους όπως βέπουμε στην τηλεμετρία. Αν και τελικά ο Μάγκνουσε έδωσε χώρο στον Κβιατ, ο οδηγός της Toro Rosso έχασε την φόρα του και καταστράφηκε ο γύρος του. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός και δεν προκύπτει πως υπήρχε πρόθεση από τον οδηγό της Renault, όπως περιγράφεται από το άρθρο. 31.6 του αθλητικού κανονισμού και έτσι δεν πρόκειται να δοθεί καμμιά ποινή.» ανέφεραν οι αγωνοδίκες.

 

Best of internet