Νεα ταινία με φόντο τους αγώνες Nascar!

Γιώργος Βαρίνος
Νεα ταινία με φόντο τους αγώνες Nascar!
Όπως διαβάζουμε στο Hollywood Reporter, o Σκηνοθέτης Στίβεν Σόντεμπεργκ επιστρέφει με μια νέα ταινία με τον τίτλο «Logan Lucky», η οποία διαδραμετίζεται στο περιβάλλον των αγώνων Nascar.

Οι αγώνες Nascar είναι το πρώτο σε τηλεθέαση μηχανοκίνητο σπορ στις ΗΠΑ με 75.000.000 τηλεθεατές. Αυτό το κοινό έχουν στο μυαλό τους οι δημιουργοί της ταινίας «Logan Lucky» έχοντας στο μυαλό τους να κάνουν βασικά μια κερδοφόρο ταινία. Γι αυτό άλλωστε έπεισαν τον Σόντεμπεργκ να την σκηνοθετήσει και εξασφάλισαν ένα συνατό καστ από γνωστούς ηθοποιούς όπως τους Τσάνιγκ Τάτουμ, Ντάνιεςλ Κρεγκ, Κάθριν Χέιγκλ, Ρίλευ Κάου, Άνταμ Ντράιβερ και Σεθ Μακ Φάρλαντ. Η υπόθεση της ταινίας -που είναι μια κωμωδία- αφορά δύο αδέλφια που σχεδιάζουν ένα έγκλημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα NASCAR στο Charlotte Motor Superspeedway στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο αντιπρόεδρος του NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing) Ζέιν Στόνταρντ αναφέρει σχετικά «Είναι μια κωμωδία που που θα κάνει το NASCAR ακόμα πιο δημοφιλές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με ένα τόσο δυνατό καστ και έναν τόσο καταξιωμένοι σκηνοθέτη»,.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!