Μπάτον: «Πίστευα σε διαγραφή του Μάγκνουσεν»

Μπάτον: «Πίστευα σε διαγραφή του Μάγκνουσεν»

Ο Τζένσον Μπάτον πίστευε ότι θα διαγραφεί ο χρόνος του Κέβιν Μάγκνουσεν για πάτημα εκτός πίστας, γι' αυτό και επέστρεψε στο μονοθέσιό του, με το τέλος του Q1.

Μπάτον: «Πίστευα σε διαγραφή του Μάγκνουσεν»

Μπορεί να έμεινε εκτός από την πρώτη περίοδο των κατατακτηρίων δοκιμών, όμως με το τέλος αυτής ο Τζένσον Μπάτον επέστρεψε στο μονοθέσιό του. Ο Βρετανός πίστευε ότι θα διαγραφεί ο χρόνος του Κέβιν Μάγκνουσεν για πάτημα εκτός πίστας, κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του, αφού τελικά συνειδητοποίησε πως δεν προκρίθηκε στο Q2.

«Ο Κέβιν (Μάγκνουσεν) πρέπει να οδήγησε εκτός πίστας σε τρία σημεία. Δεν ξέρω, δεν το έχω δει. Σκεφτήκαμε ότι θα διέγραφαν τον χρόνο του, αλλά εφόσον ξεκινάει το Q2 το παιχνίδι τελειώνει. Είναι κρίμα που δεν μπορούν να κάνουν κάτι πριν ξεκινήσει το Q2, αλλά μόλις άρχισε τελείωσε το παιχνίδι για μας.

Ήταν πρόκληση και για το Q3, οπότε μία θέση δεν κάνει τη διαφορά», είπε, αρχικά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόβλημα στην πίσω πτέρυγα. «Η πίσω πτέρυγα ξεκόλλησε στην όγδοη στροφή.

Χειροτέρευε με το πίσω μέρος του μονοθεσίου, χάσαμε πολλή κάθετη δύναμη. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε και να βγούμε ξανά, όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Δε φαίνεται να είναι πολύ τυχερό για μένα αυτό το τριήμερο. Είναι πολύ δύσκολα με τα προβλήματα όλο το Σαββατοκύριακο».

Best of internet