Ραϊκόνεν: «Χαρούμενος για όσους απογοήτευσα!»

Νίκος Τσιώκος
Ραϊκόνεν: «Χαρούμενος για όσους απογοήτευσα!»
Ο Κίμι Ραϊκόνεν δήλωσε χαρούμενος που απογοήτευσε τους... καλοθελητές με την παραμονή του στη Ferrari για μία ακόμη χρονιά!

Επική ατάκα από τον Κίμι Ραϊκόνεν, όσον αφορά την παραμονή του στη Ferrari! Ο Iceman ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα του και το απέδειξε με τη δήλωσή του στο Σίλβερστοουν, αφού στο περιθώριο του Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσε χαρούμενος που απογοήτευσε όσους τον ήθελαν να αποτελεί παρελθόν!

«Σίγουρα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα επειδή ο κόσμος θα σταματήσει να κάνει την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά! Αυτό κάνει τεράστια διαφορά. Επίσης, μου δίνει χαρά που απογοητεύτηκε πολύς κόσμος με υψηλές ελπίδες. Ήταν καλό που υπήρξε τώρα απόφαση και όχι προς το τέλος της σεζόν επειδή από εδώ και στο εξής μπορούμε να συγκεντρωθούμε πλήρως στο υπόλοιπο του 2016 και στις αλλαγές για το 2017.

Τα υπόλοιπα, οι αγώνες και η δουλειά με την ομάδα, δεν αλλάζουν. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που μένω με τη Ferrari. Επίσης, ενδιαφέρομαι να έχω εμπειρία από τις αλλαγές του 2017. Γρηγορότερα μονοθέσια και πιο φαρδιά ελαστικά, αυτό ακούγεται καλό για μένα», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Iceman σε συνέντευξή του στην επισημη ιστοσελίδα της Formula1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!