Φέτελ: «Να μην έχουμε αδυναμία στο κιβώτιο»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Να μην έχουμε αδυναμία στο κιβώτιο»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έστειλε μήνυμα στη Ferrari να λύσει το πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, που φαίνεται αναξιόπιστο.

Για τρίτη φορά στη σεζόν και για δεύτερη συνεχόμενη ο Σεμπάστιαν Φέτελ δέχτηκε ποινή πέντε θέσεων για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο. Ο Γερμανός έστειλε μήνυμα στη Ferrari να λύσει άμεσα το πρόβλημα με το κιβώτιο, καθώς φαίνεται και αποδεικνύεται ότι είναι αναξιόπιστο.

«Τα προβλήματα που είχαμε σήμερα και χθες είναι από αδυναμία και πρέπει να τα σταματήσει. Ένα μικρό ατύχημα στην Κίνα και έπρεπε να το αλλάξουμε. Το θέμα που είχαμε σήμερα και χθες είναι κάτι καινούριο και πρέπει να το φτιάξουμε. Πήραμε κάποιες προφυλάξεις ερχόμενοι στις κατατακτήριες δοκιμές και εκεί δεν είχαμε πρόβλημα.

Δεν είδαμε το πρόβλημα στο μονοθέσιο του Κίμι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είναι εντάξει αύριο, αλλά πιαστήκαμε δις με το ίδιο πρόβλημα. Δεν το είχαμε αυτό πριν, ίσως είναι κάτι που σχετίζεται με την πίστα. Συνέβαινε συνήθως στην αρχή ή στο τέλος του γύρου στη βασική ευθεία.

Πρέπει να ρίξουμε μία ματιά και να καταλάβουμε τι συνέβη. Είναι πολύ υψηλή προτεραιότητα επειδή μας κοσιτίζει πέντε θέσεις και αν συμβεί ξανά, θα γίνει το ίδιο. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε συν ότι αν σου συμβεί στον αγώνα, δεν τερματίζεις», ήταν τα λόγια του, μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!