Περαιτέρω εξετάσεις για Έρικσον

Νίκος Τσιώκος
Περαιτέρω εξετάσεις για Έρικσον
Σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί το πρωί της Κυριακής (10/6) ο Μάρκους Έρικσον για να μάθει αν θα μπορέσει να είναι παρών στον αγώνα.

Δεν έχει κάτι το σοβαρό ο Μάρκους Έρικσον, μετά το σοβαρό ατύχημα στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Σίλβερστοουν. Ο Σουηδός πήγε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και αυτές ήταν καθαρές για να επιστρέψει στα πάντοκ.

Ωστόσο, το αν θα τρέξει ή όχι στον αγώνα της Κυριακής (9/7) θα φανεί αύριο το πρωί, όταν θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα αυτών οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα του δώσουν το «πράσινο φως». «Ήταν τεράστιο ατύχημα.

Πήγα λίγο ανοιχτά στο κερμπ στην 15η στροφή και ακούμπησα στο γρασίδι, που ήταν λίγο βρεγμένο. Έχασα το μονοθέσιο και ακολούθησε το μεγάλο χτύπημα στις μπαριέρες. Πήγα στο ιατρικό κέντρο, όμως ήθελαν να με στείλουν στο νοσοκομείο. Έχουν γίνει πολλές εξετάσεις και τα πράγματα φαίνονται καλά.

Νιώθω λίγο πληγωμένος, όμως όλα είναι εντάξει. Είναι απογοητευτικό που δε συμμετείχα στις κατατακτήριες δοκιμές, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι καλά. Απολογούμαι στην ομάδα του μονοθεσίου μου που τους έβαλα πολλή δουλειά», είπε ο πιλότος της Sauber, με την επιστροφή του από το νοσοκομείο. «Επιστροφή στα πάντοκ, μετά τις εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Όλα δείχνουν εντάξει, απλά πονάω λίγο. Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, όπου ανέβασε και φωτογραφία από το νοσοκομείο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι αν πάρει το ΟΚ, θα εκκινήσει από την τελευταία θέση ή από το πιτ λέιν, αφού δεν έκανε χρόνο, ενώ έχει και την ποινή των πέντε θέσεων για την αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!