Ρόσμπεργκ: «Ξεκάθαρα τα πράγματα»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Ξεκάθαρα τα πράγματα»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ πήρε το μήνυμα του Τότο Βολφ, τόνισε ότι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα με τις εντολές και πως θα συνεχιστεί η μάχη με τον Λιούις Χάμιλτον.

Μετά τις εξελίξεις της Αυστρίας, ο Νίκο Ρόσμπεργκ δε θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τα όσα συνέβησαν, καθώς έχουν περάσει μόλις μερικές μέρες από την επαφή με τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν είναι ξεκάθαρο τι περιμένει η Mercedes από τους δύο πιλότους στον αγώνα της Κυριακής (10/6) και τόνισε ότι είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και πως έχει πάρει το μήνυμα, αλλά η μάχη θα συνεχιστεί.

«Πολύ ξεκάθαρο. Δίνουμε μάχη, είναι απλά μερικές τροποποιήσεις», είπε, αρχικά. Όσο για το αν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δε θα υπάρξει επαφή αύριο, απάντησε με ερώτηση. «Τι θέλετε να πω σε αυτό; Ποτέ δε θέλουμε να έχουμε επαφή και ποτέ δεν το σκοπεύουμε. Θα δώσουμε μάχη και θα συνεχίσουμε να αποφεύγουμε τις συγκρούσεις». Τέλος, αναφέρθηκε και στο εκπληκτικό μονοθέσιο των «ασημί βελών».

«Μας έδωσαν ένα απίστευτο μονοθέσιο σήμερα, είναι χαρά να το οδηγείς, ειδικά σε υψηλή ταχυτητα. Είναι η πιο θεαματική περιοχή για εμάς τους οδηγούς αυτές οι στροφές υψηλής ταχύτητας με αυτά τα μονοθέσια της F1. Ήταν πολύ ξεχωριστά σήμερα.

Δεν ήταν η καλύτερη μέρα για μένα και συγχαρητήρια στον Λιούις (Χάμιλτον), που έκανε καλή δουλειά εδώ. Και πάλι θα τα παίξουμε όλα αύριο, οπότε σίγουρα θα πιέσουμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!