Χάμιλτον: «Δεν είχαμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι»

Χάμιλτον: «Δεν είχαμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι»

Χάμιλτον: «Δεν είχαμε να ξεκαθαρίσουμε κάτι»

Ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε ότι ήταν επιφυλακτικός για τον τελευταίο γύρο του, ενώ τόνισε πως δεν είχαν να ξεκαθαρίσουν κάτι στη Mercedes, μετά τα όσα έγιναν στην Αυστρία.

Καλύτερο χρόνο από τον Νίκο Ρόσμπεργκ έκανε ο Λιούις Χάμιλτον στην πρώτη του προσπάθεια στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, όμως αυτός μηδενίστηκε, αφού πάτησε εκτός πίστας και με τους τέσσερις τροχούς. Έτσι, είχε μεγάλη πίεση στη δεύτερη και τελευταία προσπάθεια, κάτι που παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο Βρετανός.

Μάλιστα, είπε ότι ήταν επιφυλακτικός για τον τελευταίο γύρο του. «Δεν ήταν οι πιο καθαρές κατατακτήριες δοκιμές. Είχαμε πραγματικά καλό ρυθμό, αλλά στο Q1 βγήκα εκτός στην τρίτη στροφή και έχασα εκεί τέσσερα δέκατα. Μετά από αυτό είχα καλό ρυθμό και ο προτελευταίος γύρος ήταν καλός, δυστυχώς διαγράφηκε.

Άγγιξα τα κερμπ και δεν ένιωσα να βγαίνω εκτός, όμως το μονοθέσιο ακούμπησε εκτός γραμμής. Οπότε υπήρχε πολλή πίεση για τον τελευταίο γύρο, αλλά καθόμουν στο γκαράζ γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσα να απογοητεύσω τα παιδιά επειδή το είχα κάνει στον πρώτο γύρο.

Ήμουν επιφυλακτικός, αλλά είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου που έκανε εκπληκτική δουλειά για να μας δώσει αυτή την απόδοση που έχουμε αυτό το τριήμερο, είναι εξαιρετικό», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την προειδοποίηση του Τότο Βολφ και τα όσα έγιναν στην Αυστρία, που ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Πάντως, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε απτόητος από τα λόγια του αφεντικού του και τόνισε πως δεν υπήρχε κάτι που έπρεπε να ξεκαθαρίσουν. «Δεν πίστευα ότι υπήρχε κάτι που έπρεπε να ξεκαθαριστεί. Απλά συνεχίζουμε τη δουλειά και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Θα προσπαθήσω να είμαι σε αυτή τη θέση ξανά και είμαι σίγουρος ότι και ο Νίκο θα κάνει το ίδιο».

Best of internet