Χάμιλτον: «Φώναζα μέσα στο κράνος μου!»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Φώναζα μέσα στο κράνος μου!»
Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν κατενθουσιασμένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα στο Σίλβερστοουν και τόνισε ότι γι' αυτό φώναζε μέσα στο κράνος του!

Κατενθουσιασμένος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον με τον τρόπο που εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα του Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας στο Σίλβερστοουν που φώναζε μέσα στο κράνος του, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του. «Ήταν ωραία πρώτη μέρα. Πολλά θετικά βήματα μπροστά με την ισορροπία του μονοθεσίου. Πραγματικά φώναζα μέσα στο κράνος μου, είναι τόσο συναρπαστικό!

Τι ωραίος συνδυασμός των στροφών, ιδιαίτερα όταν φυσάει στη σωστή κατεύθυνση. Σήμερα είχαμε λίγο αέρα και ήταν επικό, μία από τις πιο διασκεδαστικές οδηγήσεις που μπορείτε να φανταστείτε. Ακόμα έχουμε δουλειά να κάνουμε, καθώς ο ρυθμός μπορεί να είναι καλύτερος.

Αν διατηρήσουμε το μονοθέσιο σε αυτό το ''παράθυρο'', θα είμαστε σε δυνατή θέση», ήταν τα λόγια του Βρετανού. Τέλος, να τονίσουμε ότι ο Χάμιλτον επιθυμεί να συνεχίσει με νίκες για να πλησιάσει κι άλλο τον Ρόσμπεργκ στη βαθμολογία, αλλά και επειδή εκεί είναι το... σπίτι του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!