Με Μπερντ και Λόπεζ η DS Virgin

Νίκος Τσιώκος
Με Μπερντ και Λόπεζ η DS Virgin
Με τον Σαμ Μπερντ και τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή του WTCC, Χοσέ Μαρία Λόπεζ, θα πορευτεί η DS Virgin τη νέα σεζόν στη Formula E.

Τους οδηγούς της για τη νέα σεζόν στη Formula E ανακοίνωσε την Παρασκευή (8/7) η DS Virgin. Ενόψει αυτής θα υπάρχει μία αλλαγή, καθώς τη θέση του Ζαν Ερίκ Βερν δίπλα στον Σαμ Μπερντ θα πάρει ο Χοσέ Μαρία Λόπεζ. Ο 33χρονος Αργεντινός είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WTCC, ενώ είναι πρώτος στη βαθμολογία και τη φετινή χρονιά.

«Είναι συναρπαστική κίνηση για μένα και ανυπομονώ για την πρόκληση της Formula E με την DS Virgin Racing. Ήδη έχω κάποια εμπειρία δουλεύοντας με την DS Performance, οπότε είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα μαζί την επόμενη σεζόν.

Σαν πρωτάθλημα η Formula E γίνεται ολοένα πιο δυνατή και ανυπομονώ να επιστρέψω στο Μπουένος Άιρες, όπου η ομάδα είχε μεγάλη επιτυχία πέρυσι», είπε ο Λόπεζ. Από τη μεριά του, ο Μπερν ελπίζει το επόμενο μονοθέσιο να του δώσει τη δυνατότητα για περαιτέρω νίκες, αφού μέχρι τώρα έχει τρεις. «Η φετινή σεζόν ήταν άλλο ένα θετικό βήμα μπροστά και πιστεύω ότι η DS Virgin κερδίζει θέσεις.

Δείξαμε συνεπή ρυθμό στο δεύτερο μισό της σεζόν και να μπορέσουμε να το μετατρέψουμε αυτό σε περισσότερες νίκες, τότε θα έχουμε ένα μονοθέσιο ικανό για πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Νιώθω σαν στο σπίτι μου με την ομάδα και ανυπομονώ να τι έχει να μας δώσει η επόμενη σεζόν», είπε ο Βρετανός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!