Ρόσμπεργκ: «Θα μάθω από τον Χάμιλτον»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Θα μάθω από τον Χάμιλτον»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι είναι κρίμα που δεν έλαβε μέρος στο FP2 του Σίλβερστοουν και τόνισε πως θα μάθει από τον Λιούις Χάμιλτον τι πληροφορίες έχει για να τις χρησιμοποιήσει το Σαββατοκύριακο.

Μία διαρροή νερού δεν επέτρεψε στον Νίκο Ρόσμπεργκ να κάνει προσπάθεια στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Σίλβερστοουν. Ο Γερμανός τόνισε ότι είναι κρίμα και πως θα μάθει πληροφορίες από τον Λιούις Χάμιλτον για να τις χρησιμοποιήσει το Σάββατο (9/7) και την Κυριακή (10/7).

«Είχα καλό πρωινό. Φαινόταν ότι ήμασταν οι πιο γρήγοροι εκεί έξω και θα είναι μία καλή μάχη μεταξύ εμού και του Λιούις (Χάμιλτον). Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να τρέξω το απόγευμα, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτιάξουμε τα προβλήματα μέχρι αύριο το πρωί.

Θα δω τι έμαθε ο Λιούις σήμερα και θα προσπαθήσω να το προσαρμόσω γι' αύριο και την Κυριακή. Είναι ωραίο που βλέπω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί παθιασμένοι οπαδοί και ξέρω ότι πολλά μέλη της ομάδας από τα εργοστάσια είναι επίσης εδώ. Γι' αυτό ελπίζω να έχουν ένα φανταστικό τριήμερο και να μπορέσουμε να τους δώσουμε ένα καλό θέαμα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!