Πέρεζ: «Μετά το διάλειμμα η απόφαση»

Νίκος Τσιώκος
Πέρεζ: «Μετά το διάλειμμα η απόφαση»
Ο Σέρχιο Πέρεζ τόνισε ότι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα θα σκεφτεί το μέλλον του, καθώς ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τη Force India.

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του ο Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Force India. Το όνομα του Μεξικανού ακούστηκε για τη Ferrari, όμως ήρθε η ανανέωση του Κίμι Ραϊκόνεν και σταμάτησε η όποια φημολογία. Μάλιστα, ο ίδιος ξεκαθάρισε για μία ακόμα φορά ότι δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ τόνισε ότι θα πάρει απόφαση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

«Το έχω πει ότι δεν έχω πάρει ακόμα απόφαση πού θα είναι το μέλλον μου. Θέλω να πάρω κάποιο χρόνο και δω τα πράγματα μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού. Αυτή τη στιγμή η σεζόν είναι πολύ έντονη που δε θέλω να σπαταλήσω ενέργεια. Θέλω να τα δώσω όλα στην ομάδα μου διότι είμαστε σ' ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πργράμματος με τρεις αγώνες τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αυτός είναι ο βασικός στόχος για μένα, να τα δώσω όλα και να βγω από αυτούς τους τρεις αγώνες με πολλούς βαθμούς και μετά θα καθίσω με τους ανθρώπους μου και θα δούμε τι είναι καλύτερο για το μέλλον μου», ανέφερε ο 26χρονος πιλότος. Όσο για το αν θεωρεί λάθος που ο Βιτζέι Μαλία έκανε λόγο για συμβόλαιο και το 2017, δε θέλησε να κατηγορήσει το αφεντικό του.

«Δε λέω αυτό. Λέω ότι θα πάρω τις αποφάσεις μου για το τι θα κάνω στο μέλλον. Δε λέω πως ήταν λάθος τα λόγια του Βιτζέι. Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον μου. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που θέλω να κάνω στον εαυτό μου και πράγματα που πρέπει να ξέρου. Είμαι σ' ένα σημαντικό στάδιο της καριέρας μου. Δεν είμαι πια αυτός ο νεαρός. Είμαι 26 και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου.

Θέλω να σιγουρέψω ότι θα τα ξοδέψω με τον σωστό τρόπο». Τέλος, αναφέρθηκε και στην ανανέωση του Ραϊκόνεν επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ επαφή. «Πάντα έλεγα ότι δεν υπήρξε επαφή με τη Ferrari. Κοιτάζουν την καλύτερη δυνατή πιθανότητα για να κατακτήσουν τον τίλο επειδή η Ferrari είναι μεγάλη ομάδα και είναι υποχρεωμένη να μάχεται για τίτλους. Το κυνήγησαν και καλή τους τύχη. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για μένα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!