Ανοιχτό από Williams για οδηγούς ενόψει 2017

Νίκος Τσιώκος
Ανοιχτό από Williams για οδηγούς ενόψει 2017
Η Κλερ Γουίλιαμς τόνισε ότι στην ομάδα του Γκρόουβ αξιολογούν τις επιλογές που έχουν για το 2017, όσον αφορά το οδηγικό δίδυμο, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Ανοιχτό παραμένει το μέλλον των Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μπότας στη Williams για το 2017. Στην ομάδα του Γκρόουβ ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το οδηγικό δίδυμο της επόμενης χρονιάς και η Κλερ Γουίλιαμς ρωτήθηκε σχετικά γι' αυτό στο Σίλβερστοουν. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι οι Βρετανοί αξιολογούν τις επιλογές τους αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Αξιολογούμε τις επιλογές μας. Ακόμα αισθανόμαστε ότι είναι αρκετά νωρίς για να πάρουμε την απόφασή μας. Έχουμε κάποια θέματα απόδοσης αυτή τη στιγμή, γι' αυρό χρειαζόμαστε τους Βαλτέρι (Μπότας) και Φελίπε (Μάσα) να είναι συγκεντρωμένοι στην πίστα και όχι να ανησυχούν τι θα συμβεί το 2017.

Όπως θα περιμένατε, αυτές οι συζητήσεις γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και όταν θα είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε ανακοινώση, αλλά δεν προδικάζω τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες», είπε η αναπληρωματική επικεφαλής της Williams. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι... παίζει δυνατά η επιστροφή του Τζένσον Μπάτον, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τη McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!