Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς για τον Ρόσι (vid)

Νίκος Τσιώκος
Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς για τον Ρόσι (vid)
Κυκλοφόρησε το τέταρτο επεισόδιο της σειράς Valentino Rossi: The Doctor Series με τίτλο The Doctor, το οποίο αναφέρεται στον χαρακτήρα του «Γιατρού».

Εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει μία σειρά (Valentino Rossi: The Doctor Series) για τον Βαλεντίνο Ρόσι και πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε το τέταρτο από τα πέντε επεισόδια αυτής. Αυτό έχει τίτλο The Doctor και αναφέρεται στον χαρακτήρα του «Γιατρού» και στους λόγους που ο κόσμος τον αγαπάει.

Μάλιστα, σε κάποια φάση ο αφηγητής τονίζει ότι «αν θέλετε να γνωρίσετε το άτομο του Βαλεντίνο Ρόσι, πρώτα πρέπει να γνωρίσετε τον Γιατρό»! Επίσης, γίνεται αναφορά στο οδηγικό του στιλ, στο κίτρινο χρώμα, στον αριθμό 46, καθώς και στις παραδόσεις του.

Για τον VR46 μιλάνε, εκτός από τον ίδιο, ο πρόεδρος του επίσημου fan club, Ρίνο Σαλούτσι, ο γιος του, Αλέσιο, ο υπεύθυνος αυτού, Φλάβιο Φρατέζι, και το αφεντικό της Yamaha, Λιν Γιάρβις. Ακόμη, γίνεται αναφορά και στην ξεχωριστή σημασία που έχει η γενέτειρά του στην Ταβούγια. Τέλος, στο πέμπτο και τελευταίο επεισόδιο θα γίνει αναφορά στην κληρονομιά του.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Αλέσιο Σαλούτσι: «Καθώς ο Βάλε έφτασε εκεί την πρώτη χρονιά, μετά από μόνο τέσσερις αγώνες, ήταν ήδη ο Βαλεντίνο Ρόσι. Επειδή είχε αυτή τη διασκεδαστική διάθεση άρεσε στον κόσμο, χάρη στον αυθόρμητο χαρακτήρα, κάτι που έχει ακόμα και τώρα. Το αγαπημένο μου αστείο. Υπάρχουν παραπάνω από ένα, λατρεύω αυτό με τους αστυνομικούς.

Όταν μετά τον αγώνα οι αστυνομικοί του έδωσαν κλήση με κάμερα ταχύτητας. Με κάνει να γελάω πολύ σκεφτόμενος αυτά τα δύο, ήταν οι τυπικοί Ιταλοί αστυνομικοί; Ήταν ο χοντρός και ο μπάσταρδος και μετά ο πιο μικρόσωμος και πιο ευέλικτος. Είναι παθιασμένος για ό,τι κάνει, όχι μόνο για τις μοτοσικλέτες».

Βαλεντίνο Ρόσι: «Λατρεύω να οδηγώ μοτοσικλέτες και επίσης απολαμβάνω αυτή τη ζωή. Πάντα έτρεχα με τον αριθμό 46, είναι σημαντικό να το αναγνωρίζουν οι οπαδοί. Επίσης, είναι το χρώμα, το κίτρινο. Βλέπω πολλά μικρά μωρά που λατρεύουν 46, αλλά επειδή είναι κίτρινο. Οπότε πιστεύω πως παίζουν ρόλο πολλά πράγματα.

Ο πιο ξεχωριστός αγώνας ήταν το Γουέλκομ το 2004, η πρώτη νίκη με τη Yamaha, νομίζω ότι είναι πιο σημαντική νίκη στην καριέρα μου. Όλοι λατρεύουν τους αγώνες. Η Ταβούγια είναι ένα μικρό μέρος, όμως είναι πολύ ξεχωριστό για μένα. Τα πράγματα που με φέρνουν πίσω στην Ταβούγια κάθε φορά είναι ιδιαίτερα οι φίλοι μου».

Φλάβιο Φρατέζι, υπεύθυνος του επίσημου fan club του Ρόσι: «Το fan club ξεκίνησε κυρίως επειδή εδώ στην Ταβούγια είχαμε το πάθος να οδηγούμε μοτοσικλέτα και μετά είχαμε την καλή τύχη ο Θεός να μας στείλει έναν αναβάτη, όπως ο Βαλεντίνο, και σκεφτήκαμε μαζί με τον Ρίνο (Σαλούτσι) να το φτιάξουμε. Είναι μία ένωση πάθους και φιλίας και έτσι γεννήθηκε το fan club.

Η γιαγιά του τον πήρε τηλέφωνο και ρώτησε: ''Βάλε είναι αλήθεια ότι σου έδωσαν πρόστιμο;'' και είπε: ''όχι γιαγιά, ήταν από το fan club''. Η Ταβούγια είναι μία πόλη που ισορροπεί τα πάντα, σε βοηθάει να δεις τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Αυτό για μένα βοήθησε πολύ τον Βάλε. Τον κρατάει, από ανθρώπινης πλευράς, πολύ κοντά στη γενέτειρά του και στον κόσμο του».

Ρίνο Σαλούτσι, πρόεδρος του επίσημου fan club του Ρόσι: «Δεν υπάρχει καμία επιχείρηση εδώ. Μόνο φιλία και είναι ακόμα το ίδιο, όπως και πριν από 20 χρόνια. Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στο μπαρ, να πίνουμε μπίρες και να φτιάχνουμε αυτά τα αστεία, αυτά τα μικρά σόου. Ήταν κουλ επειδή οι οπαδοί ήταν πολύ άστατοι, καθώς επίσης και οι αναβάτες. Έλεγαν: ''Τι έγινε εδώ; Αστυνομικοί; Επειδή έδειχναν να είναι πραγματικοί. Βλέπουμε τη μεγάλη προσωπικότητα και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό».

Λιν Γιάρβις: «Μερικά από τα αστεία που έκανε όταν ήταν νέος ήταν τρελά και μετά πολλοί αναβάτες τον ακολούθησαν και έφεραν μία πραγματική αίσθηση χαράς, διασκέδασης, πάθους, που συνδυάστηκαν με σούπερ εμφανίσεις. Όταν πρωτοήρθε στη Yamaha, είπε ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι ότι πρέπει να διασκεδάζω! Γι' αυτό άφησε την πρώην ομάδα του, επειδή δε διασκέδαζε αρκετά, έγινε πολύ δύσκολη η δουλειά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!