Ο γύρος του θριάμβου του Τζέρεμι Κλάρκσον (video)

Ο γύρος του θριάμβου του Τζέρεμι Κλάρκσον (video)

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear απολαμβάνει την αποτυχία του διαδόχου του και οργάνωσε μία χαοτική εκδήλωση στην Ιταλία, όπου εμφανίστηκε σαν θριαμβευτής!

Ο γύρος του θριάμβου του Τζέρεμι Κλάρκσον (video)

Δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους οι πρώην παρουσιαστές της εκπομπής Top Gear για την παραίτηση του διαδόχου τους Κρις Εβανς μετά τα καταστροφικά νούμερα τηλεθέασης του δικού του σόου και την εμπλοκή του σε σκάνδαλα σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο Τζέιμς Μέι δήλωσε χωρίς περιστροφές «πολύ ενθουσιασμένος» για την αποτυχία του Εβανς, ενώ ο Κλάρκσον απάντησε στον δημοσιογράφο, που του υπέβαλε την ίδια ερώτηση «μη γίνεσαι ηλίθιος». Οι τρεις παρουσιαστές του νέου σόου Grand Tour προκάλεσαν χάος στο κέντρο της ιταλικής πόλης Βιτσέντζα, όπου βρίσκονται για γυρίσματα της εκπομπής τους. Ο Κλάρκσον έδωσε μάλιστα ραντεβού μέσω Twitter με τον κόσμο στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου έγινε πραγματικός πανικός από τα πλήθη, που συνέρρευσαν.

Kάμεραμαν του συνεργείου, που συνοδεύει τους τρεις Βρετανούς, υποστήριξε ότι ο Κλάρκσον προσπαθεί να συγκρατηθεί και να μην εξωτερικεύσει την ικανοποίησή του, ωστόσο κατά βάθος χαίρεται αφάνταστα για την αποτυχία του νέου κύκλου εκπομπών του Top Gear εξαιτίας του Εβανς. Ο ίδιος συμπλήρωσε επίσης, ότι ο Κλάρκσον κάλεσε επίτηδες τον κόσμο στο κέντρο της μικρής ιταλικής πόλης, για να απολαύσει τον δικό του γύρο του θριάμβου απέναντι στον ηττημένο του αντίπαλο.

Ο συνεργάτης του Κλάρκσον θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και υποστήριξε, ότι «ο Τζέρεμι ‘’φτιάχνεται’’ πραγματικά με αυτές τις εκδηλώσεις του πλήθους. Η ειρωνεία είναι ωστόσο, ότι ο Τζέρεμι μισεί κανονικά την επαφή με το πλήθος».

Πάντως αρκετός νεαρόκοσμος βρέθηκε στη Βιντσέντζα όχι για να δει από κοντά τον Κλάρκσον, τον Μέι και τον Χάμοντ, αλλά για να θαυμάσει τα supercars, που θα λάβουν μέρος στα γυρίσματα του σόου.

Best of internet