Το πρώτο Audi για νταλικιέρηδες (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Το πρώτο Audi για νταλικιέρηδες (pics)
Βγαλμένο από την ταινία «Ο Πόλεμος των Αστρων» μοιάζει το φουτουριστικό φορτηγό, που σχεδίασαν δύο ντιζάινερ για λογαριασμό της Audi.

Η Αudi δεν έχει καμία σχέση με τα επαγγελματικά οχήματα. Αυτό θα μπορούσε όμως να αλλάξει στο μέλλον, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι η εταιρεία από το Ινγκολσταντ έδωσε εντολή στους ντιζάινερ Αρτέμ Σμιρνόφ και Βλαντιμίρ Παντσένκο να σχεδιάσουν για λογαριασμό της ένα φουτουριστικό φορτηγό.

Το ‘’Future Truck’’ είναι όντως όνομα και πράγμα, καθώς διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο φορτηγό έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι οδηγοί του έχουν αναβαθμιστεί σε πιλότους πολεμικών τζετ και κάθονται σε ανοιχτά κόκπιτ στην οροφή, το τιμόνι θα μπορούσε να προέρχεται και από διαστημόπλοιο της ταινίας «Ο Πόλεμος των Αστρων». Αν χρειαστεί μάλιστα, αναλαμβάνει υπηρεσία ο αυτόματος πιλότος.

Για την κίνηση του πρώτου φορτηγού με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια φροντίζουν ηλεκτροκινητήρες, ενσωματωμένοι στο εσωτερικό των τροχών, που εφοδιάζονται με ενέργεια από μπαταρίες, τοποθετημένες στο πάτωμα για καλύτερη ευστάθεια και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Τα ελαστικά αποτελούν σίγουρα ένα από τα χάιλαϊτ του αυτοκινήτου εξαιτίας του χωμάτινου σχεδιασμού με τα τεράστια τακούνια.

Συμβουλή μας προς Audi! Φτιάξτε το και όλοι οι νέοι θα θέλουν να γίνουν φορτηγατζήδες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!