Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes

Gazzetta team
Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes
Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή της μοντέλα γνωστοποίησε η Mercedes-Benz, καθώς και νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού μέσω του προγράμματος Welcome FREEDOM.

Τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους δίνει η Mercedes-Benz. Η γερμανική εταιρεία γνωστοποίησε τις νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της μέσω του προγράμματος Welcome FREEDOM.

Ο λόγος για τις A 180 d, CLA 180, CLA 200, CLA 180 d και GLA 180. Επίσης, η Mercedes ανακοίνωσε και νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού, καθώς και την προσφορά υπηρεσιών για τα επόμενα πέντε χρόνια από την αγορά του οχήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Mercedes-Benz

Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes-Benz!

Η Mercedes-Benz είναι εδώ!

Με νέες μειωμένες τιμές, με νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού και με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών Welcome FREEDOM, η Mercedes-Benz δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν το μοντέλο των ονείρων τους πιο εύκολα από ποτέ.

Οι νέες μειωμένες τιμές καθιστούν τα πιο δημοφιλή μοντέλα Mercedes-Benz ακόμα πιο προσιτά. Πιο συγκεκριμένα (Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής):

Α 180 d: 26.770€

CLA 180: 31.030€

CLA 200: 34.140€

CLA 180 d: 32.600€

GLA 180: 27.630€

Επιπλέον, ο πελάτης για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων A-Class, B-Class, CLA & GLA μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα νέων οικονομικών Πακέτων Εξοπλισμού. Τα νέα Πακέτα Εξοπλισμού Basic, Progressive Sport, Business & Business Plus, προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και μπορούν να συνδυαστούν με τις νέες τιμές των μοντέλων.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Welcome FREEDOM από τη Mercedes-Benz συνεχίζει να ισχύει, προσφέροντας στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών διάρκειας 5 ετών από την αγορά του οχήματος ( 5 χρόνια Εγγύηση + 5 χρόνια Service + 5 χρόνια Διασφάλιση Κινητικότητας Mobilo).

Ελευθερία είναι να μπορείς να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα. Τώρα μπορείς!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!