Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes

Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes

Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes

Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή της μοντέλα γνωστοποίησε η Mercedes-Benz, καθώς και νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού μέσω του προγράμματος Welcome FREEDOM.

Τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους δίνει η Mercedes-Benz. Η γερμανική εταιρεία γνωστοποίησε τις νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της μέσω του προγράμματος Welcome FREEDOM.

Ο λόγος για τις A 180 d, CLA 180, CLA 200, CLA 180 d και GLA 180. Επίσης, η Mercedes ανακοίνωσε και νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού, καθώς και την προσφορά υπηρεσιών για τα επόμενα πέντε χρόνια από την αγορά του οχήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Mercedes-Benz

Νέες μειωμένες τιμές στα πιο δημοφιλή μοντέλα της Mercedes-Benz!

Η Mercedes-Benz είναι εδώ!

Με νέες μειωμένες τιμές, με νέα οικονομικά πακέτα εξοπλισμού και με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών Welcome FREEDOM, η Mercedes-Benz δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν το μοντέλο των ονείρων τους πιο εύκολα από ποτέ.

Οι νέες μειωμένες τιμές καθιστούν τα πιο δημοφιλή μοντέλα Mercedes-Benz ακόμα πιο προσιτά. Πιο συγκεκριμένα (Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής):

Α 180 d: 26.770€

CLA 180: 31.030€

CLA 200: 34.140€

CLA 180 d: 32.600€

GLA 180: 27.630€

Επιπλέον, ο πελάτης για συγκεκριμένες εκδόσεις των μοντέλων A-Class, B-Class, CLA & GLA μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μία πλούσια γκάμα νέων οικονομικών Πακέτων Εξοπλισμού. Τα νέα Πακέτα Εξοπλισμού Basic, Progressive Sport, Business & Business Plus, προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και μπορούν να συνδυαστούν με τις νέες τιμές των μοντέλων.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Welcome FREEDOM από τη Mercedes-Benz συνεχίζει να ισχύει, προσφέροντας στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών διάρκειας 5 ετών από την αγορά του οχήματος ( 5 χρόνια Εγγύηση + 5 χρόνια Service + 5 χρόνια Διασφάλιση Κινητικότητας Mobilo).

Ελευθερία είναι να μπορείς να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα. Τώρα μπορείς!

Best of internet