Με Φερούτσι η Haas στις δοκιμές του Σίλβερστοουν

Νίκος Τσιώκος
Με Φερούτσι η Haas στις δοκιμές του Σίλβερστοουν
Με τον 18χρονο ανερχόμενο Αμερικανό οδηγό, Σαντίνο Φερούτσι, θα λάβει μέρος στις δοκιμές του Σίλβερστοουν την επόμενη εβδομάδα.

Τον Σαντίνο Φερούτσι ανακοίνωσε η Haas για τις δοκιμές του Σίλβεστοουν το διήμερο 12 και 13 Ιουλίου. Ο 18χρονος ανερχόμενος οδηγός από τις ΗΠΑ θα μπει στο τιμόνι της VF-16 και τις δύο μέρες για να πάρει για πρώτη φορά... γεύση από μονοθέσιο της Formula1. «Το να γίνω πιλότος της Formula1 είναι ο ύστατος στόχος μου και δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τη Haas γι' αυτή την ευκαιρία.

Η εμπειρία να οδηγήσω μονοθέσιο της F1 και να δουλέψω με τη Haas θα είναι ανεκτίμητη», δήλωσε ο νεαρός πιλότος, που φέτος συμμετέχει στο GP3, όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει πόντο στους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν. «Φέραμε τον Σαντίνο στη Haas επειδή έχει κάνει πολύ καλή δουλειά δείχνοντας πιος είναι σε κάθε κατηγορία που έχει αγωνιστεί.

Βλέπουμε τον Σαντίνο ως έναν νέο Αμερικανό οδηγό με πολύ υλικό, που έχει κερδίσει αυτή την ευκαιρία», δήλωσε, από τη μεριά του, ο επικεφαλής της Haas, Γκάενθερ Στάινερ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος Αμερικανός που μπήκε σε μονοθέσιο της F1 ήταν ο αναπληρωματικός πιλότος της Manor, Αλεξάντερ Ρόσι, πέρυσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!