Ατύχημα με Tesla Model X και αυτόματο πιλότο!

Ατύχημα με Tesla Model X και αυτόματο πιλότο!

Ατύχημα με Tesla Model X και αυτόματο πιλότο!

Ατύχημα με Tesla Model X και ενώ είχε αυτόματο πιλότο, όπως ανέφερε η αστυνομία, είχε οδηγός στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, με την Tesla να δίνει απαντήσεις.

Το είδαμε κι αυτό! Ένας οδηγός στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ είχε ατύχημα, ενώ είχε ενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο του Tesla Model X, όπως δήλωσε ο ίδιος. Όπως αποκαλύφθηκε, ο οδηγός ήταν ο ιδιοκτήτης γκάλερι τέχνης, Άλμπερτ Σκαλιγκόνε, ο οποίος οδηγούσε στον δρόμο Turnpike.

Τα λόγια του επιβεβαίωσε και ο Ντέιλ Βούκοβιτς από την Πολιτειακή Αστυνομία της Πενσυλβάνια, ενώ η αναφορά έκανε λόγο για χτύπημα σ' ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ώστε να καταλήξει στο ενδιάμεσο τσιμέντο. Πάντως, η Tesla έδωσε απαντήσεις τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για υπολειτουργία του αυτόματου πιλότου.

«Όποιος έχει οδηγήσει στον Turnpike της Πενσυλβάνια ξέρει ότι είναι στενός και αφήνει λίγο περιθώριο για λάθος του οδηγού. Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να υποδείξουμε ότι υπολειτούργησε ο αυτόματος πιλότος της Tesla κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Κάθε φορά που υπάρχει ένα σημαντικό ατύχημα, η Tesla λαμβάνει μία ειδοποίηση ανίχνευσης ατυχήματος.

Είναι πρακτική μας σε όλα τα ατυχήματα να φτάνουμε άμεσα στον πελάτη μας και να σιγουρεύουμε ότι είναι ασφαλής. Αφού ο πελάτης ανταποκρίνεται, δεν κάνουμε περαιτέρω έρευνα», ανέφερε εκπρόσωπος της ετιαρείας στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail.

Best of internet