Δουλεύει και για το 2018 η Ferrari

Νίκος Τσιώκος
Δουλεύει και για το 2018 η Ferrari
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε αποκάλυψε ότι η Ferrari έχει μία μικρή ομάδα που δουλεύει ενόψει και του 2018, ειδικά στον κινητήρα.

Συνήθως οι ομάδες δουλεύουν για την τρέχουσα και την επόμενη χρονιά, όμως στη Ferrari βλέπουν και το 2018. Όπως αποκάλυψε ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, η Scuderia έχει μία μικρή ομάδα που δουλεύει για τη μεθεπόμενη σεζόν, ειδικά στο κομμάτι του κινητήρα.

«Πάντα έλεγα ότι η ομάδα που δουλεύει εδώ είναι πολύ, πολύ συγκεντρωμένη στη φετινή χρονιά επειδή ακόμα κι αν η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, μπορούμε και πάλι να παλέψουμε και είμαι σίγουρος γι' αυτό.

Στο μεταξύ έχουμε διαφορετική μεθοδολογία στη δουλειά, γι' αυτό έχουμε μία ομάδα που έχει εστιάσει στο φετινό μονοθέσιο, μία μικρή ομάδα που έχει προσηλωθεί στης επόμενης χρονιάς και άλλη μία που κοιτάζει το 2018, ειδικά με τον κινητήρα», ήταν τα λόγια του.

Όσο για το αν είναι απογοητευμένος από το μηδέν στις φετινές νίκες, θεωρεί ότι η τύχη χρωστάει στην ομάδα του Μαρανέλο. «Όταν πάμε για την ίκη, πάντα κοιτάζω τον ουρανό διότι είμαι πολύ συγκινημένος και παθιασμένος. Όμως, σε αυτόν τον ρόλο πρέπει να το ξεχνάς και να μένεις ήρεμος.

Πρέπει να κοιτάξουμε τους επόμενους αγώνες και να διατηρήσουμε το κίνητρο χωρίς πολλά πάνω και κάτω. Πρέπει να ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο. Δεν εμπιστεύομαι την κακή ή την τύχη, αλλά σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι η τύχη μας χρωστάει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!