Μένει στην Toro Rosso ο Σάινθ

Νίκος Τσιώκος
Μένει στην Toro Rosso ο Σάινθ
Ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Toro Rosso για το 2017 τονίζοντας πως πρέπει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες του την επόμενη χρονιά.

Στην Toro Rosso θα συνεχίσει και το 2017 ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Αυτό ήταν γνωστό πριν το Γκραν Πρι της Αυστρίας, με τον Ισπανό να δηλώνει χαρούμενος για την εν λόγω εξέλιξη και να τονίζει ότι θα πρέπει ο ίδιος να δημιουργήσει τις ευκαιρίες του την επόμενη χρονιά. «Είναι πολύ θετικό για μένα να συνεχίσω σ' ένα δύσκολο πρόγραμμα, όπως είναι της Red Bull, και με την Toro Rosso, μία πολύ δύσκολη ομάδα.

Όλοι ξέρουμε την ιστορία τους με τους νεαρούς οδηγούς. Το να υπογράψω συμβόλαιο πολύ νωρίς μέσα στη χρονιά είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα και μία ξεχωριστή υπόθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Σημαίνει ότι έχω την εμπιστοσύνη των Red Bull και Toro Rosso και πως μπορούμε να έχουμε σταθερότητα για το τέλος της φετινής και για την επόμενη χρονιά.

Θα είναι σημαντική χρονιά για εκείνους και για μένα. Είναι απλά τα καλύτερα νέα στην κατάλληλη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Μέχρι να υπογράψεις ή να σου πει κάποιος ότι μένεις σε αυτό το πρόγραμμα, πάντα υπάρχει αμφιβολία επειδή ξέρουμε όλοι ότι έτσι πάει.

Οπότε, πρέπει να είμαι πολύ ευγνώμων στον Χέλμουτ (Μάρκο), στον Κρίστιαν (Χόρνερ) που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους. Πρέπει να φτιάξω τις ευκαιρίες μου κάνοντας ένα δυνατό φινάλε στη σεζόν και ένα δυνατό 2017. Σε αυτό είμαι προσηλωμένος», ανέφερε ο 21χρονος πιλότος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φαένζα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!