Ο μεγαλύτερος γιος του Μπέκαμ οδηγεί Mercedes C-Class! (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Ο μεγαλύτερος γιος του Μπέκαμ οδηγεί Mercedes C-Class! (vid & pics)
Ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Μπρούκλιν, εθεάθη να οδηγεί μία ασημί Mercedes C-Class αξίας 44000 ευρώ, ενώ πήρε μέρος σε διαφήμιση της κινέζικης εταιρείας κινητών Huawei.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι μες στα πλούτη και το ίδιο φαίνεται πως κάνει και ο μεγαλύτερος γιος του, Μπρούκλιν. Αν και μόλις έκλεισε τα 17 χρόνια ζωής, έχει κιόλας στα χέρια του το πρώτο του αυτοκίνητο. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, Βικτώρια, έμαθαν στον Μπρούκλιν πώς να οδηγεί μία Mercedes A-Class για να περάσει το τεστ.

Ωστόσο, ο ίδιος εθεάθη με μία ασημί C-Class, την οποία αγόρασαν οι γονείς του. Ο λόγος για το μοντέλο παραγωγής των «ασημί βελών» που αξίζει 44 χιλιάδες ευρώ και πιάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι θα χρειαστούν περίπου 35,2 χιλιάδες ευρώ (30 χιλιάδες λίρες) τον χρόνο για την ασφάλεια του πολυτελούς οχήματος.

Βέβαια, το εν λόγω ποσό δεν τον προβληματίζει τον Μπρούκλιν, αφού και να μην του δώσουν χρήματα οι γονείς του έχει ήδη στο χέρι 100 χιλιάδες λίρες (περίπου 117,3 χιλ. ευρώ). Πώς γίνεται αυτό; Ο νεαρός σταρ πήρε μέρος σε διαφήμιση της γνωστής κινέζικης εταιρείας κινητών τηλεφώνων Huawei, η οποία γυρίστηκε την Τρίτη (5/7) και του απέφερε το προαναφερθέν ποσό!

«Η Huawei πήγε για τον Μπρούκλιν επειδή είναι νέος, ευπαρουσίαστος και έχει καλό ρόλο του μοντέλου για την ηλικία του. Έχει εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος πιστεύει ότι πήρε αυτή τη δουλειά λόγω των πλούσιων γονιών του, αλλά δεν του χαρίστηκε τίποτα», δήλωσε πηγή στην εφημερίδα The Sun.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη του κυκλοφορία με τη C-Class υπέπεσε σε παράβαση, καθώς πάρκαρε σε απαγορευμένο χώρο, κάτι που θα μπορούσε να του κοστίσει 130 λίρες (153 ευρώ), όσο είναι το πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!