Λάουντα: «Ο Χάμιλτον είπε ψέματα για τη σχέση με τον Ρόσμπεργκ»

Νίκος Τσιώκος
Λάουντα: «Ο Χάμιλτον είπε ψέματα για τη σχέση με τον Ρόσμπεργκ»
Τη στιγμή που ήρθε στο φως τα... σπασίματα του Χάμιλτον στο Μπακού, ο Νίκι Λάουντα αποκάλυψε ότι ο Βρετανός είπε ψέματα για τη σχέση του με τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Όπως έγινε γνωστό λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Λιούις Χάμιλτον τα έκανε... γυαλιά καρφιά στον θάλαμο των αποδυτηρίων του στο Μπακού λόγω της πέμπτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Γκραν Πρι. Συνάμα, ο Νίκι Λάουντα αποκάλυψε, μιλώντας στο Αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο Servus TV, το οποίο δημοσίευσε την είδηση, πως ο Βρετανός έχει πει ψέματα ότι έχει καλή σχέση με τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Ο Λιούις (Χάμιλτον) είπε ψέματα γι' αυτό. Ήθελε να είναι πιο μαλακός και να έχει την ηρεμία του. Μπορείτε να βασιστείτε στο ότι δεν είναι συμφιλιωτής. Η μάχη γίνεται πιο καυτή όσο πιο πολύ είναι μπροστά ο Νίκο (Ρόσμπεργκ)», ανέφερε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 και στέλεχος της Mercedes.

Πάντως, το... χάσμα μεταξύ των δύο δεν είναι... φρέσκο, αφού έχει ξεκινήσει από πέρυσι, ενώ φέτος στην αρχή της σεζόν κατάφεραν να το καλύψουν και να μην το βγάλουν προς τα έξω. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι για το 2016 ίσως αυτή η εχθρότητα έχει προκληθεί και από τα «ασημί βέλη», αφού αποφασίστηκε οι δύο πιλότοι να ανταλλάξουν ομάδα μηχανικών (αυτοί του Χάμιλτον στον Ρόσμπεργκ και το αντίστροφο).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!