Ζητάει οικονομική στήριξη στον Χαριάντο η Manor

Νίκος Τσιώκος
Ζητάει οικονομική στήριξη στον Χαριάντο η Manor
Η Manor ζητάει από την κυβέρνηση της Ινδονησίας να στηρίξει οικονομικά τον Ρίο Χαριάντο, ώστε να διατηρήσει τη θέση του στη Formula1.

Να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ρίο Χαριάντο θέλει η Manor. Όμως, αυτό δεν είναι στο χέρι της, καθώς σε αυτή την επιλογή θα παίξει η κυβέρνηση της Ινδονησίας, η οποία τον στηρίζει οικονομικά. Γι' αυτό και η ομάδα του Μπάνμπερι ζητάει να συνεχιστεί η εν λόγω στήριξη στον 23χρονο πιλότο. Πάντως, ο Ντέιβ Ράιαν δήλωσε αισιόδοξος για θετική εξέλιξη.

«Ο Ρίο έχει συμβόλαιο μ' εμάς. Όλοι δουλεύουν σκληρά σε αυτό και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει. Υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Ινδονησίας, οπότε εξαρτάται από αυτούς, όμως ο Ρίο είναι μία καλή προσθήκη στην ομάδα.

Λειτούργησε πραγματικά καλά, άνοιξε τα μάτια πολλών ανθρώπων. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και θα θέλαμε να είναι σε θέση να το κάνει αυτό ξανά. Απλά χρειάζεται μερικά πράγματα να πάνε κατ' ευχήν», ανέφερε ο αγωνιστικός διευθυντής της Manor.

Όσο για το αν έχει δοθεί διορία για την εξασφάλιση του μέλλοντος του Χαριάντο, δεν έχει κάποια ενημέρωση πάνω στο θέμα. «Ίσως να υπάρξει. Δεν είμαι ενήμερος γι' αυτό για να είμαι ειλικρινής. Όμως, γνωρίζω ότι όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά πάνω σε αυτό και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα συνεχίσει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!