Μπάτον: «Πήραμε το μάξιμουμ»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Πήραμε το μάξιμουμ»
Ο Τζένσον Μπάτον δήλωσε ικανοποιημένος από την έκτη θέση στην Αυστρία και τόνισε ότι η McLaren πήρε το μάξιμουμ απ' όλους τους τομείς.

Το καλύτερο αποτέλεσμα, μετά τον περσινό αγώνα των ΗΠΑ, είχε στην Αυστρία ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος εκκίνησε τρίτος και τερμάτισε έκτος. Ο Βρετανός μόνο ικανοποιημένος μπορούσε να είναι από το εν λόγω πλασάρισμα και τόνισε ότι η McLaren πήρε το μάξιμουμ από παντού για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

«Ήξερα ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος. Η εκκίνηση από μπροστά σίγουρα βοηθάει επειδή μπορείς να τρέξεις με καθαρό αέρα και να κάνεις το δικό σου. Όμως, με δύο ζώνες DRS, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε πίσω τα άλλα μονοθέσιο. Ενώ ο ρυθμός μας ήταν καλός, αφού ένα μονοθέσιο προσπέρασε, μπορούσαν και τα υπόλοιπα σε σημαία που ποτέ δεν ξέραμε ότι είναι πιθανό.

Παρά ταύτα, νικήσαμε τις Williams και κάναμε καλή δουλειά με τη στρατηγική μας. Πήραμε το μάξιμουμ από παντού. Σε κάθε διαδικασία είχαμε βελτίωση και κάναμε το μονοθέσιο ολοένα και καλύτερο. Όλο το τριήμερο κάναμε καλή δουλειά, όμως ξέρουμε ότι πάμε στο Σίλβερστοουν χωρίς να περιμένουμε ότι θα είμαστε σε αυτή τη θέση», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!