Πώς να απολαύσεις ένα ματς του EURO κολλημένος στην κίνηση! (pics)

Gazzetta team
Πώς να απολαύσεις ένα ματς του EURO κολλημένος στην κίνηση! (pics)
Οδηγός επιβίωσης για το ματς που θα σε βρει παγιδευμένο στην Κηφισίας, πίσω από το τιμόνι του SEAT Ibiza.

Το τρίπτυχο πίτσα-μπάλα-μπίρα είναι… ιερό για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Ακόμη λοιπόν και όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν, εσύ οφείλεις τουλάχιστον να προσπαθήσεις για τις παραπάνω σταθερές. Εμείς τουλάχιστον έτσι κάναμε. Τέσσερις άντρες λοιπόν, μετά τη δουλειά, βρεθήκαμε σε ένα ολοκαίνουργιο SEAT Ibiza, με προορισμό ένα μπαλκόνι που θα μας έδινε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Ιταλία – Ισπανία όπως… έπρεπε. Όλα κυλούσαν ομαλά και τα εύσημα στον οδηγό έδιναν και έπαιρναν. Μέχρι που αρχίσαμε να πλησιάζουμε στο κέντρο της Αθήνας και επιβεβαιώθηκε ο μεγαλύτερος φόβος μας. Κίνηση. Αφόρητη κίνηση! Δεν θα φτάναμε στην ώρα μας με τίποτα…

Τι οφείλεις να κάνεις λοιπόν όταν τα πράγματα πηγαίνουν τόσο άσχημα; Μα φυσικά να βρεις τον τρόπο να το απολαύσεις! Βρισκόμασταν μέσα σε ένα ολοκαίνουργιο SEAT Ibiza και αν και δεν ήταν εφικτό να εκμεταλλευτούμε τον κινητήρα του, μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε το ηχοσύστημά του, τα αναπαυτικά του καθίσματα και να βιώσουμε την εμπειρία ενός ματς του ΕURO με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

Μπάλα χωρίς πίτσα και μπίρα όμως δεν γίνεται! Για να ολοκληρωθεί λοιπόν η αυτή η ξεχωριστή εμπειρία είπαμε να αφήσουμε τις μπίρες (λυπηθήκαμε και τον οδηγό που θα ζήλευε) και να επενδύσουμε στις πίτσες! Έτσι «κολλημένοι» που ήμασταν στην κίνηση ο ντελιβεράς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να μας βρει. Οι πίτσες έφτασαν πάνω στην ώρα, οπότε είπαμε να σταματήσουμε στην άκρη του δρόμου, ώστε να φάμε και να ακούσουμε το ματς με την ησυχία μας.

Η εμπειρία ήταν σίγουρα ξεχωριστή. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν μέσα στην γκρίνια για όσα μας συνέβαιναν, αλλά όχι αυτή την φορά. Είχαμε κλείσει τα παράθυρα και είχαμε ανοίξει το aircondition με αποτέλεσμα οι εξωτερικοί ήχοι να έχουν ελαχιστοποιηθεί. Το μοναδικό σύστημα Climatronic μάς…. γλίτωσε από έναν ακόμη τσακωμό, καθώς είχε δημιουργήσει ξεχωριστές ζώνες κλιματισμού – ναι ο καθένας προτιμούσε να έχει τη δική του θερμοκρασία.

Παράλληλα, είχαμε βάλει στο φουλ το ραδιόφωνο, ώστε να αισθανθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση του γηπέδου! Όλα αυτά ενώ είχαμε «βουλιάξει» στα καθίσματά μας και νιώθαμε σαν να βρισκόμασταν στο σπίτι μας!

Όλα τα… ωραία, όμως κάποτε τελειώνουν! Αφού φάγαμε και επιστρέψαμε στον δρόμο, αρχίσαμε να «ξεκολλάμε» από την κίνηση! Οι φωνές μας, τα… παράπονά μας από τον διαιτητή για τις… αμφισβητούμενες και ο πανηγυρισμός μας για το πρώτο γκολ της Ιταλίας είναι κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

Όπως και το νέο SEAT Ibiza, το οποίο πρέπει να ευχαριστήσουμε για την άψογη «φιλοξενία» του! Αυτό και τον φίλο μας που έκανε την πιο σωστή επιλογή…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!