Σάτυρος ο Κρις Εβανς του Top Gear;

Πέτρος Πιτσίνης
Σάτυρος ο Κρις Εβανς του Top Gear;
Ο νέος παρουσιαστής του Top Gear κατηγορείται από συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση και θα κληθεί τις επόμενες ημέρες από την αστυνομία του Λονδίνου για κατάθεση.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα στην εκπομπή Top Gear μετά την απομάκρυνση του Τζέρεμι Κλάρκσον και των Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι. Ο νέος κεντρικός παρουσιαστής του δημοφιλούς σόου, Κρις Εβανς, προκαλεί συνεχώς προβλήματα με τη συμπεριφορά του και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

Σαν να μην έφταναν αυτά, τώρα κατηγορείται ο Κρις Εβανς από μία πρώην συνάδελφή του και για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από την Αστυνομία του Λονδίνου να δώσει κατάθεση για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά, που ο πενηντάχρονος παρουσιαστής αντιμετωπίζει τέτοιου είδους κατηγορίες. Πριν περίπου δύο μήνες είχε υποστηρίξει μία άλλη συνάδελφός του, ότι της έπιασε τα στήθη και ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά επί δύο χρόνια σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!