Με κοστούμι και τραγιάσκα

Γιώργος Βαρίνος
Με κοστούμι και τραγιάσκα
Το νέο Nissan NP300 Navara είναι ένα αυτοκίνητο πολλών χρήσεων, αφού καταφέρνει να υποστηρίξει περίτεχνα τον επαγγελματικό του χαρακτήρα και παράλληλα, δεν υστερεί μπροστά στα μεγάλα σύγχρονα SUV!

Τo... αγροτικό του 2016 οφείλει να είναι ακριβώς όπως το νέο Nissan NP300 Navara Double Cab. Πολιτισμένο, ασφαλές και με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και αποτελεί ιδανικό πολυεργαλείο για επαγγελματική χρήση, αν και στο εξωτερικό ανταγωνίζεται και τα λάιφσταϊλ SUV. Η όγδοη γενιά έχει λίγους μήνες που κυκλοφόρησε και επιβεβαιώνει την μεγάλη εμπειρία της Nissan στην εξέλιξη και κατασκευή μοντέλων Pick-Up!
Εμφανισιακά, ξεχωρίζει αμέσως χάρη στις πολλές εναλλαγές μεταξύ των κοίλων και κυρτών γραμμών στο αμάξωμα, που απέκτησε εκτός των άλλων και σαφώς πιο πολλές καμπύλες σε σχέση με τα προηγούμενα Navara. Τα φωτιστικά σώματα ενώνονται με τις γρίλιες και σχηματίζουν ένα έντονο "V", ενώ οι τεράστιες εξωτερικές του διαστάσεις συμβάλλουν στη δημιουργία μίας επιβλητικής εικόνας. Αναλυτικότερα, μετρά 5.33 μέτρα μήκος, 1.85 μέτρα πλάτος και 1.84 ύψος! Στη συνέχεια ξεχωρίζουν οι εξωτερικοί καθρέπτες σε διαστάσεις μεγάλης ταμπλέτας και με... Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!