Ραϊκόνεν: «Μπορούσα και καλύτερα»

Ραϊκόνεν: «Μπορούσα και καλύτερα»

Ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας και πως δεν είναι καταστροφή η εκκίνηση από την τέταρτη θέση.

Ραϊκόνεν: «Μπορούσα και καλύτερα»

Έκτος κατετάγη ο Κίμι Ραϊκόνεν, όμως θα εκκινήσει τέταρτος με τις ποινές των Νίκο Ρόσμπεργκ και Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Iceman δήλωσε απογοητευμένος, ωστόσο τόνισε ότι δεν είναι καταστροφή η εκκίνηση από την τέταρτη θέση, αν και πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα.

«Το μονοθέσιο λειτουργεί καλά όλο το τριήμερο, ειδικά σήμερα το πρωί και στις κατατακτήριες, αλλά οι συνθήκες άλλαξαν στο τέλος των κατατακτηρίων. Στο Q2 είχαμε πολύ καλή αίσθηση, βγήκαμε με την πολύ μαλακή γόμα για να σιγουρέψουμε ότι θα περάσουμε στο Q3. Ακόμα και στο βρεγμένο το μονοθέσιο λειτούργησε αρκετά καλά.

Στο τέλος είναι απογοητευτικό επειδή ένιωσα ότι μπορούσαν να έρθουν περισσότερα. Για κάποιους λόγους δεν πήγαμε πιο γρήγορα. Πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, όμως δεν είναι τόσο άσχημα, όπως για κάποιους άλλους που δέχτηκαν ποινές. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα μπορούσα να έχω πιέσει λίγο περισσότερο, αλλά ήταν δύσκολο να ξέρω πού υπήρχε και πού όχι πρόσφυση.

Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Από εκεί θα εκκινήσουμε αύριο (τέταρτη θέση), αλλά όπως είπα είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερη δουλειά, αν κάποια μικρά πράγματα ήταν ελαφρώς καλύτερα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφή, όμως θα είναι μεγάλος και δύσκολος αγώνας αύριο».

Best of internet