Εκνευρίστηκε για τα λάθη δημοτικού ο Αλόνσο

Νίκος Τσιώκος
Εκνευρίστηκε για τα λάθη δημοτικού ο Αλόνσο
Ο Φερνάντο Αλόνσο εκνευρίστηκε και απογοητεύτηκε με τα λάθη δημοτικού, όπως είπε, μετά τον αποκλεισμό του στο Q2.

Εκνευρισμένος έβγαλε το κράνος του λίγο μετά τον αποκλεισμό του στο Q2 των κατατακτηρίων δοκιμών της Αυστρίας ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός δήλωσε απογοητευμένος για τα λάθη δημοτικού που έγιναν από τη McLaren και τόνισε ότι τα νέα ελαστικά δεν ταίριαξαν με το μονοθέσιό του. «Δεν είχαμε τον ρυθμό για να βρεθούμε στο Q3 και κάναμε κάτι λάθος.

Είχαμε πρόβλεψη για βροχή, οπότε προσπαθήσαμε να βγούμε νωρίς στο Q2 με νέα ελαστικά, τα μοναδικά που είχα αφήσει, όμως για κάποιο λόγο το μονοθέσιό μου δεν ταίριαξε με αυτά, έγινε με τα ελαστικά του Q1. Γι' αυτό έκανα μία πρώτη προσπάθεια και όταν έβαλα τα νέα ελαστικά υπήρχε κίτρινη σημαία. Το μεγαλύτερο λάθος δεν ήταν να βάλουμε τα νέα ελαστικά, όπως έκαναν όλοι.

Μετά ξαφνικά είχα χρησιμοποιημένα ελαστικά, κάτι που ήταν έκπληξη, και δεν υπήρχε επιστροφή. Δεν είμαστε σε πολύ καλή θέση και είναι απογοητευτικό να κάνουμε αυτά τα λάθη δημοτικού», είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής. Όσο για τις πιθανότητες που έχει στον αγώνα; «Αν βάλουμε τα νέα ελαστικά στην εκκίνηση του αγώνα, θα είναι καλύτερα», απάντησε ο πιλότος της McLaren.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!