Ρόσμπεργκ: «Θα κοστίσουν οι πέντε θέσεις»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Θα κοστίσουν οι πέντε θέσεις»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι θα κοστίσουν αρκετά στον αυριανό αγώνα της Αυστρίας, ειδικά αφού ο Λιούις Χάμιλτον είναι στην pole position.

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει την ευκαιρία για νίκη και μείωση της διαφοράς στη βαθμολογία, τη στιγμή που ο Νίκο Ρόσμπεργκ θα εκκινήσει έβδομος λόγω της ποινής των πέντε θέσεων για αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων. Ο Γερμανός τόνισε ότι αυτή θα του κοστίσει αρκετά στον αυριανό αγώνα στην Αυστρία και ελπίζε σε καλό αγώνα για να πάρει το μέγιστο δυνατό των βαθμών.

«Απίστευτη δουλειά απ' όλους, ακόμα και από τους μηχανικούς του Λιούις, ήταν τεράστια ομαδική προσπάθεια. Ήταν πολύ συναρπαστικές οι κατατακτήριες δοκιμές πηγαίνοντας από στεγνό σε βρεγμένο και ξανά σε σεζόν.

Ήταν απίστευτο πόσο γρήγορα στέγνωσε η πίστα στο τέλος για να επιστρέψουμε στα σλικ ελαστικά. Ο Λιούις έκανε καλή δουλειά. Είμαι δεύτερος, όχι πρώτος, αλλά είναι εντάξει. Οι πέντε θέσεις θα κοστίσουν αρκετά αύριο. Θα κάνω το καλύτερο και θα προσπαθήσω να έχω έναν καλό αγώνα», είπε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!