Μπάτον: «Τέτοιες συνθήκες σε κάθε αγώνα»

Νίκος Τσιώκος
Μπάτον: «Τέτοιες συνθήκες σε κάθε αγώνα»
Ο Τζένσον Μπάτον θέλει να υπάρχουν οι συνθήκες των κατατακτηρίων δοκιμών της Αυστρίας σε κάθε αγώνα.

Περισσότερο ταιριάζουν στο οδηγικό στιλ του Τζένσον Μπάτον οι βροχερές συνθήκες και ο ίδιος τις απόλαυσε στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας. Ο Βρετανός ήταν αρκετά γρήγορος, κατετάγη πέμπτος και θα εκκινήσει τρίτος λόγω των ποινών των Νίκο Ρόσμπεργκ και Σεμπάστιαν Φέτελ. Μάλιστα, θα επιθυμούσε να υπάρχει τέτοιες συνθήκες σε κάθε αγώνα.

«Σκεφτόμουν ότι όλα τελείωσαν στο Q2. Μπλόκαρα τους τροχούς στην τρίτη στροφή, όμως η βροχή με επηρέασε σίγουρα. Βγήκα εκτός και είπα ''ω όχι''. Απλά μείναμε μέσα στο παιχνίδι και στο Q3 ήμασταν γρήγοροι στο βρεγμένο και δεν ήταν άσχημα ούτε με τα σλικ. Είναι εκπληκτικό και λίγο τυχερό που θα εκκινήσω από την τρίτη θέση.

Θα απολαύσω αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Λατρεύω αυτές τις συνθήκες, μπορούμε να τις έχουμε σε κάθε αγώνα. Πήρα μεγάλο ρίσκο και ευτυχώς δεν υπήρξαν κίτρινες σημαίες. Υπάρχουν συνθήκες που δεν μπορώ να πάρω το καλύτερο από το μονοθέσιο και άλλες που μπορώ λόγω του οδηγικού στιλ που έχω», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!