Φερστάπεν: «Υποκριτής ο Χάμιλτον»

Νίκος Τσιώκος
Φερστάπεν: «Υποκριτής ο Χάμιλτον»
Ως υποκριτή παρουσιάζει τον Λιούις Χάμιλτον ο Μαξ Φερστάπεν τονίζοντας πως άλλα λέει στα μέσα ενημέρωσης και άλλα στη Mercedes για τα θέματα ασφαλείας.

Με αφορμή τις κριτικές στην πίστα του Μπακού πριν από δύο εβδομάδες, ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι πρέπει άπαντες να σταματήσουν την γκρίνια. Ωστόσο, η απάντηση ήρθε από τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος τον παρουσιάσε ως υποκριτή. Ο Ολλανδός τόνισε ότι ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής λέει άλλα στα μέσα ενημέρωσης και άλλα στη Mercedes, όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας.

Μάλιστα, αποκάλυψε και φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Βρετανό στην ενημέρωση οδηγών στο Αζερμπαϊτζάν. «Στα μέσα ενημέρωσης λέει ότι δεν τον νοιάζει, αλλά, όταν μιλάει στην ομάδα του, είναι διαφορετικά. Είχα ένα συμβάν στην ενημέρωση των οδηγών στο Μπακού λέγοντας ότι η είσοδος των πιτς ήταν αρκετά δύσκολη και είπε ''δεν έπρεπε να ενοχλήσεις γι' αυτό. Αλλά μετά ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) είπε ''περίμενε Λιούις, μόλις είπες ότι φοβόσουν, όταν έμπαινες στο πιτ λέιν.

Οπότε τι είναι αυτό; Ίσως θέλει να είναι ψύχραιμος. Αναζητούμε την ασφάλεια και δε θέλουμε να πεθάνει κάποιος στην πίστα. Προτιμώ να το κάνω στην πίστα, παρά να μιλάω γι' αυτό στον χώρο ενημέρωσης, όμως σίγουρα δε φοβάμαι. Όχι επειδή έχει κερδίσει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα να μην μπορείς να τον πας κόντρα. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη», ανέφερε ο 18χρονος μιλώντας στο BBC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!