Tι έκανε για το γάλα των παιδιών του! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Tι έκανε για το γάλα των παιδιών του! (video)
Για γάλα στο μίνι μάρκετ; Εύκολο, όχι όμως αν μένεις κάπου στην έρημο! Εκεί σώζει την κατάσταση μόνον ένα χωμάτινο Buggy και ένας οδηγός με μεγάλη δόση τρέλας!

Ο Λόρεν Χίλεϊ έχει νικήσει δύο φορές στον αγώνα offroad King Of The Hammers, που γίνεται στην έρημο. Γιαυτό και παρκάρει στο γκαράζ του το αγωνιστικό Ultra4-Race Buggy, που δεν κολλά πουθενά και σε σώζει, αν ξεμείνει η οικογένεια από γάλα και μένεις –στην κυριολεξία- στο πουθενά.

Ο Χίλεϊ αντέδρασε αστραπιαία, ως έμπειρος παντρεμένος, στην εντολή της συζύγου του, πήρε θέση στο αγωνιστικό Buggy του και άρχισε να μαρσάρει με προορισμό ένα μίνι μάρκετ, για να αγοράσει το γάλα της φαμίλιας. Σε αυτή την περιπέτεια δεν μπορούσε να σταθεί βεβαίως εμπόδιο η χαλασμένη γκαραζόπορτα, την οποία διέλυσε στην κυριολεξία ο Αμερικανός, για να ξεκινήσει την ξέφρενη διαδρομή του, αρχικά στην άσφαλτο και στη συνέχεια στην άμμο και στα βράχια της ερήμου!

Μετά από άλματα, πιρουέτες και σιντριβάνια χώματος φτάνει η…αλεπού της ερήμου στον πολυπόθητο προορισμό της, βρίσκει το γάλα στο ψυγείο του μίνι μάρκετ και επιστρέφει σπίτι της, έχοντας ξεχαρμανιάσει στο τιμόνι του συναρπαστικού Buggy. Ας ελπίσουμε μόνον, να μην έγινε βούτυρο το γάλα μετά από τόσα χτυπήματα στη διάρκεια της διαδρομής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!