Επιστροφή στην πίστα για Στόνερ (pics & vid)

Επιστροφή στην πίστα για Στόνερ (pics & vid)

Επιστροφή στην πίστα για Στόνερ (pics & vid)

Στις πίστες επέστρεψε ο Κέισι Στόνερ, ο οποίος έκανε ένα διήμερο δοκιμών στην πίστα του Μισάνο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας της Ducati, που γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής.

Επιστροφή στη δράση για τον Κέισι Στόνερ. Ο Αυστραλός έκανε δύο ημέρες δοκιμών στο Μισάνο της Ιταλίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας της Ducati (Word Ducati Week), όπου οδήγησε την Desmosedici GP. Έτσι, επέστρεψε στις ευρωπαϊκές πίστες, μετά τη Βαλένθια το 2012, ενώ η τελευταία του στο Μισάνο ήταν το 2011.

Ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ θετικές τις δοκιμές, οι λεπτομέρειες των οποίων δεν έγιναν γνωστές. «Είχαμε πολύ θετικές δοκιμές. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά από το 2012 σε μία ευρωπαϊκή πίστα και η πρώτη στο Μισάνο από το 2011. Έχει περάσει πολύς καιρός και είναι πραγματικά ωραίο να οδηγώ σε αυτές τις πίστες ξανά και να έχω την αίσθηση της μοτοσικλέτας κατά 70% ή 80% της σεζόν.

Τα πάντα ήταν πολύ θετικά, κάναμε το 95% των δοκιμών αυτές τις δύο ημέρες και ήταν πολύ καλό. Κατευθυνθήκαμε με τη Michelin και είχαμε μία γεύση από το σασί και τα ηλεκτρονικά. Πραγματικά ανυπομονώ να δω τι θα προκύψει στους επόμενους αγώνες και επίσης τι πιστεύουν οι εργοστασιακοί αναβάτες για τα βήματα που κάναμε.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι ενδιαφέρουσες. Δεν έχω έρθει στην Παγκόσμια Εβδομάδα της Ducati για πολύ καιρό! Είναι δύσκολο να θυμηθώ πώς ήταν τότε, αλλά τώρα ανυπομονώ για ολόκληρο το τριήμερο και να δω τόσους πολλούς οπαδούς και τις μοτοσικλέτες. Η επέτειος των 90 ετών της Ducati είναι μία μεγάλη γιορτή και ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτού».

 

 

 

 

Best of internet