Σάινθ: «Δεν κάνουν κακό οι φήμες για Ferrari»

Νίκος Τσιώκος
Σάινθ: «Δεν κάνουν κακό οι φήμες για Ferrari»
Ο Κάρλος Σάινθ τόνισε πως δεν είναι κακό που υπάρχουν οι φήμες για τη Ferrari, αλλά ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του είναι στην Toro Rosso και στη Red Bull.

Όλο και περισσότερα ονόματα ακούγονται για τη Ferrari, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κίμι Ραϊκόνεν, από τη στιγμή που ο Iceman δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του. Ένα ακόμα που ακούστηκε είναι αυτό του Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Ωστόσο, οι φήμες δεν πτοούν τον Ισπανό, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι κακό που υπάρχουν τις φήμες.

Όμως, ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του είναι στην Toro Rosso και στη Red Bull και πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει, αν επιθυμεί την παραμονή του ο Χέλμουτ Μάρκο. «Η Ferrari είναι κορυφαία ομάδα. Είναι καλά νέα ότι σε θέουν εκεί και δημιουργείς αυτή τη δημοσιότητα ότι όλοι θέλουν να πας εκεί.

Δεν είναι κακό αυτό. Φυσικά, μου αρέσει. Αλλά το μέλλον μου είναι στην Toro Rosso και ελπίζω σύντομα στη Red Bull. Αν γίνει το 2019, θα πρέπει να περιμένω. Εφόσον είμαι σε συμβόλαιο με τη Red Bull, αυτό πρέπει να κάνω. Θέλω να είμαι σύντομα σε κορυφαία ομάδα, όμως πρέπει να περιμένω γι' αυτό. Ο κόσμος θα πει ''γιατί δεν παίρνεις την επιλογή της Ferrari ή της Renault.

Δεν παίρνω εγώ αυτή την απόφαση. Δεν είναι δουλειά μου. Δε μανατζάρω εγώ τον εαυτό μου, ούτε ο πατέρας μου. Ο Χέλμουτ Μάρκο με μανατζάρει και αν με θέλει να μείνω, θα μείνω», ήταν τα λόγια του πιλότου της ομάδας της Φαένζα στην ιστοσελίδα motorsport.com.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!