Πόσοι συντάκτες του Gazzetta χωράνε σε ένα C1; (vid)

Πόσοι συντάκτες του Gazzetta χωράνε σε ένα C1; (vid)

Πόσοι συντάκτες του Gazzetta χωράνε σε ένα C1; (vid)

Μερικοί συντάκτες, μια μπάλα του μπάσκετ, ένα στοίχημα και ένα Citroen C1. Η ιδέα ήταν απλή. Έξι τύποι πάνω από 1,85 θα πηγαίναμε για 3on3 και θα «χωρούσαμε» σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. Οι 5 τα καταφέραμε και ο ένας έκανε... jogging!

Εδώ στο Gazzetta περνάμε καλά. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό βγαίνει προς τα έξω, αλλά εμείς (τις περισσότερες φορές) το διασκεδάζουμε.

Ένα σχετικά χαλαρό απόγευμα από άποψη φόρτου εργασίας, λοιπόν, αποφασίσαμε να πάμε για μπασκετάκι. Μαζευτήκαμε οι πιο ψηλοί, οι πιο έμπειροι και οι πιο εύστοχοι (το βίντεο έχει τα «ντοκουμέντα»), βάλαμε στοίχημα και μετά βρεθήκαμε να παλεύουμε για μια θέση στο Citroen C1 που θα μας πήγαινε στον πολυπόθητο προορισμό – το γήπεδο στο Ψυχικό.

Το θέμα είναι ότι αν και υπέρβαροι (όχι όλοι...), σίγουρα δεν είμαστε κοντοί! Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τα ύψη, μήπως και... ενδιαφερθεί κάποια ομάδα, παραλείποντας όμως τα κιλά:

Φωτόπουλος - 1,98 

Μαντάς - 1,92

Μελάγιες - 1,91

Καλκαβούρας - 1,88

Παπαδόπουλος - 1,87

Παπανδρέου - 1,85

«Και θα χωρέσουμε όλοι στο C1;» είπε ο Μελάγιες, γνωστό πνεύμα αντιλογίας. Στην πραγματικότητα, θα ήταν... παράνομο να χωρέσουμε όλοι κι έτσι μετά την πρώτη απόπειρα του Πολύδωρου Παπαδόπουλου να κάνει την απόσταση Ηράκλειο - Ψυχικό στο πορτμπαγκάζ, τον αφήσαμε να τρέχει στην Κηφισίας. Οι υπόλοιποι 5, με οδηγό τον -δροσερό- Αντώνη Καλκαβούρα, μπήκαμε στο εντυπωσιακό Citroen, το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα άνετο για τη διαδρομή.

Σκεφτείτε ότι χωρέσαμε εύκολα 5 τύποι, με 5 τσάντες και αθλητικό εξοπλισμό μαζί μας...

Στην ουσία του «εγχειρήματος» πάντως, στο να παίξουμε δηλαδή 3on3, δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Ο Καλκαβούρας αστοχούσε πιο γρήγορα από τη σκιά του, ο Φωτόπουλος έκανε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ φάουλ στον Παπανδρέου, ο Πολύδωρος ήταν εξαντλημένος από το τρέξιμο, ο Μαντάς αναλώθηκε σε... προμενάδες (να 'σαι καλά όπου κι αν είσαι ρε Αλκέτα) και την τιμή των όπλων έσωσε -ποιος άλλος;- ο Μελάγιες, που με άψογο στυλ έγραψε το 11-8, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία.

Και τη δική μας και της μπάλας!

Απολαύστε το βίντεο και εκπλαγείτε με την... άνεση. Όχι στο παρκέ. Στην οδήγηση!

Best of internet