Η Aprilia σας κάνει την τιμή και τα δώρα

Η Aprilia σας κάνει την τιμή και τα δώρα

Τα κορυφαία μοντέλα της ιταλικής εταιρείας διατίθενται είτε με σημαντική έκπτωση τιμής, είτε με όφελος σε εξοπλισμό και προνομιακή χρηματοδότηση.

Η Aprilia σας κάνει την τιμή και τα δώρα

Από την εμπειρία που αποκτήθηκε στην πίστα, η Aprilia έχει αναπτύξει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και ηλεκτρονικά: συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης επιδόσεων, ρυθμίσεις γεωμετρίας, προσαρμογή πλαισίου, χαρτογραφήσεις κινητήρα, ώστε ακόμα και οι πιο ειδικοί και απαιτητικοί αναβάτες να φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Aprilia αποτελούν ορόσημο στο παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό πανόραμα: Ride-By-Wire , APRC (Aprilia Performance Ride Control), ABS, ADD (Aprilia Dynamic Damping). Με τον τρόπο αυτό η Aprilia μετατρέπει την οδήγηση σε μία μοναδική, ασφαλή και συναρπαστική εμπειρία.

Τα εξαιρετικά πλαίσια Aprilia είναι κατασκευασμένα από υλικά και τεχνικές λύσεις που έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς στους αγώνες, με απόλυτη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Τώρα η συναρπαστική τεχνολογία των μοτοσυκλετών Aprilia γίνεται πιο προσιτή, με μία ειδική προωθητική ενέργεια. Αποκτείστε σήμερα και έως 30/9/2016 τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια Aprilia και συγκεκριμένα:

RSV4 1000 RF SUPERPOLE, με έκπτωση 1.100€

TUONO V4 1100 RR & FACTORY, με συνολικό όφελος 1.790€

·         Δωρεάν διετή επέκταση εγγύησης

·         Δωρεάν εξάτμιση AKRAPOVIC

CAPONORD 1200 ADD & RALLY, με συνολικό όφελος 1.225€

·         Δωρεάν διετή επέκταση εγγύησης

·         Δωρεάν εξάτμιση ARROW

Τέλος, μπορείτε να επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Aprilia για να ενημερωθείτε για το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει:

·         2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

·         Προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

rsv4rf_34dx.jpg

Aprilia RSV4 1000 RF Superpole.

13_caponord_1200.jpg

Aprilia Caponord 1200.

07_caponord_rally.jpg

Aprilia Caponord 1200 Rally

Best of internet