Οι πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος ξεκινούν με Audi

Γιώργος Βαρίνος
Οι πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος ξεκινούν με Audi
Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 27 Ιουλίου, τα συναρπαστικά Audi R8 και Q7 σας περιμένουν για ένα μοναδικό test drive στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.

H Kosmocar-Audi σε συνεργασία με τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών και τη Cityzen Parking & Services, προσφέρει στους χρήστες του Executive Valet Parking μια ανεπανάληπτη εμπειρία οδήγησης των κορυφαίων μοντέλων της.

Από τις πίστες των αγώνων GT, το Audi R8 προσγειώνεται στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μαζί με το πανίσχυρο supercar των 540 ίππων που θα προτιμήσουν οι λάτρεις της ταχύτητας, το νέο Audi Q7 περιμένει τους φίλους της πολυτέλειας και τις περιπέτειας για να τους ξεναγήσει στο συναρπαστικό κόσμο του.

Από 29 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου, οι χρήστες ειδικής υπηρεσίας στάθμευσης μπορούν να γνωρίσουν τα κορυφαία Αudi R8 & Q7 και να τα οδηγήσουν με την καθοδήγηση των έμπειρων στελεχών της Audi. Αυτοί θα βρίσκονται καθημερινά 12:00 – 20:00 στην Είσοδο 3, στο επίπεδο των Αναχωρήσεων του Κεντρικού Αεροσταθμού, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Executive Valet Parking.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!