Μια Lamborghini Aventador δεν σε κάνει μάγκα (video)

Μια Lamborghini Aventador δεν σε κάνει μάγκα (video)

Μια Lamborghini Aventador δεν σε κάνει μάγκα (video)

Σε τυπικό έλεγχο της βρετανικής αστυνομίας, ο κάτοχος αυτής της Lamborghini συμπεριφέρεται με άθλιο τρόπο και την επόμενη μόλις μέρα, ζητά συγγνώμη.

Αν είσαι 21 ετών, ζάπλουτος, κάτοχος μια Lamborghini Aventador SV και αποκαλείς τον εαυτό σου «Λόρδο» Αλίμ Ικμπάλ στο κανάλι σου στο youtube, τότε σίγουρα ένα θέμα εγωπάθειας και υπεροψίας το έχεις.

Αυτό απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ο γνωστός youtuber και λάτρης των πανάκριβων αυτοκινήτων, Βρετανός λιβανικής καταγωγής, σε έναν τυπικό έλεγχο που τον υπέβαλε η αστυνομία στο κέντρο της πόλης Μπέρμινγκχαμ.

Αφού αυτός είχε ολοκληρωθεί, ο Αλίμ Ικμπάλ βιντεοσκοπούσε τους αστυνομικούς, προκαλώντας τους ταυτόχρονα ότι όλα θα ανεβούν στο youtube και μειώνοντάς τους λέγοντας «Τι με κοιτάτε. Τα παπούτσια μου αξίζουν περισσότερα από το μηνιάτικό σας».

Το χειρότερο για τον ίδιο ήταν ότι και άλλοι παρευρισκόμενοι κατέγραψαν τη σκηνή, που έκανε άμεσα το γύρο του διαδικτύου, ενώ η περίπτωσή του έγινε θέμα ακόμα και στην εφημερίδα Birmingham Mail.

Έτσι, αντί ο Ικμπάλ να ανεβάσει την ίδια μέρα το video που είχε καταγράψει στο youtube, την επόμενη η οικογένειά του, που κατέχει την επιχείρηση ενοικίασης super car και λιμουζινών Platinum Executive Travel, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ο κανακάρης της ανακρούει πρύμναν και ζητά συγγνώμη.

«Έχοντας το χρόνο να δει καλύτερα τι συνέβη και μιλώντας με την οικογένειά του, ο Αλίμ θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς, για τον τρόπο με τον οποίο κλιμακώθηκε η κατάσταση».

Με απλά λόγια, ο μπαμπάς του Αλίμ τον πέρασε γενεές δεκατέσερις για το θράσος, την άθλια και προκλητική συμπεριφορά του, ίσως στερώντας του και μερικές χιλιάδες στερλίνες από το καθημερινό του χαρτζηλίκι, αναγκάζοντάς τον να ξεχάσει για λίγο το πόσο… Λόρδος είναι. 

Lord Aleem's rage as new Lamborghini stopped by police!

Best of internet